Fam Trip με Ιταλούς tour operators στην Αρκαδία

Fam Trip με Ιταλούς tour operators στην Αρκαδία

Οκτώβριος 02, 2021 - 20:00
0 σχόλια

Ο Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας, την Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής  Αρκαδίας και την Ένωση Ξενοδόχων Νότιας Κυνουρίας, διοργανώνει Θεματικό Ταξίδι Εξοικείωσης (Fam Trip) στην Π. Ε. Αρκαδίας, 6-10 Οκτωβρίου 2021, με  προσκεκλημένους Ιταλούς tour operators, τουριστικούς δημοσιογράφους και  bloggers εξειδικευμένων στα ταξίδια εναλλακτικού τουρισμού, συνοδευόμενοι από  την προϊσταμένη του Γραφείου του Ε.Ο.Τ. στο Μιλάνο κα Μπουλασίδου Κυριακή.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα υπάρξει παρουσίαση του προγράμματος, των  δυνατοτήτων εναλλακτικού τουρισμού στην Αρκαδία και συναντήσεις των  τουριστικών πρακτόρων με τουριστικούς επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται με την στήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Περιφέρειας  Πελοποννήσου, των Δήμων Γορτυνίας, Βόρειας Κυνουρίας, Νότιας Κυνουρίας, και Μελών μας Φορέων και  Επαγγελματιών του Τουρισμού  


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.