Εξηγήσεις Κούγια για το «ντου» στον Ιγκλέσιας

Εξηγήσεις Κούγια για το «ντου» στον Ιγκλέσιας

Αύγουστος 29, 2017 - 10:36
0 σχόλια

Δηλωμένος στον πάγκο της ΑΕΛ ως διερμηνέας ο Αλέξης Κούγιας

Την δική του εξήγηση για όσα διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου κατά την είσοδο των ομάδων στην φυσούνα των αποδυτηρίων του γηπέδου AEL FC Arena έδωσε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος και ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ έξέφρασε τα παράπονα του για την διιατησία και την αμφιβολίες του για την φάση του πέναλτι ενώ σε ότι έχει να κάνει με τον Ιγκλέσιας ότι έδειξε τα γεννητικά του όργανα προς τον Λεοζίνιο.

Να σημειωθεί πως ο Αλέξης Κούγιας ήταν δηλωμένος στον πάγκο της ΑΕΛ ως διερμηνέας ενώ με το τέλος της αναμέτρησης χαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης και τον Ματίας Ιγκλέσιας.

Αναλυτικά

"Ο τέταρτος διαιτητής ο κ. Μάνταλος υπέδειξε το πέναλτι και ελπίζω να υποδείξει ένα τέτοιο υπέρ μας σε άλλο αγώνα. Αλλά έχω παράπονα γιατί περίμενα να δει ότι ο Ιγκλέσιας έδειξε τρεις φορές τα γεννητικά του όργανα στον Λεοζίνιο και γι' αυτό υπήρξε ένταση, όταν του ζήτησα να μην είναι ερειστικός".

"Για μένα το μεγάλο νέο είναι η επιστροφή του κόσμου. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας και στηρίζων τον Πάους με τον οποίο κάνουμε καλή δουλειά. Θα κάθομαι από εδώ και πέρα στον πάγκο της ομάδας, όπως ο ιδιοκτήτης του Πανιωνίου.

Έχουμε ποιότητα και θα έχουμε βελτίωση στη βαθμολογία σε σχέση με πέρσι. Θυμάστε πόσο χάσαμε από τον Αστέρα (σ.σ. 1-4). Οι διορθωτικές μας κινήσεις απέδωσαν".

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.