Έτοιμος να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Κώτσιρα είναι ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Κώτσιρα είναι ο Παναθηναϊκός

Φεβρουάριος 07, 2024 - 12:56
0 σχόλια

Αποφασισμένος να προτείνει νέο συμβόλαιο στον Γιάννη Κώτσιρα είναι ο Παναθηναϊκός, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η αθλητική εφημερίδα «SportDay» στο φύλλο της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου.

Στο «Τριφύλλι» είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με την παρουσία του διεθνή Μεγαλοπολίτη άσου ο οποίος στα χέρια του Φατίχ Τερίμ αποδείχθηκε το απόλυτο «πολυεργαλείο», παίζοντας από αμυντικός χαφ μέχρι εξτρέμ.

Οι εκπληκτικές εμφανίζει του Γιάννη Κώτσιρα βάζουν τον Παναθηναικό στην διαδικασία να δουλέψει την υπόθεση του με στόχο ασφαλώς την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για τα επόμενα χρόνια.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Γιάννης Κώτσιρας είχε ο ίδιος στείλει μήνυμα παραμονής στον Παναθηναϊκό, μιλώντας για το θέμα μετά τη μεγάλη νίκη στο «αιώνιο» ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό.

Το τρέχον συμβόλαιο του Γιάννη με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, μετρώντας φέτος με την πράσινη φανέλα συνολικά 26 συμμετοχές με 4 ασίστ.

Φωτογραφία άρθρου: KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.