Επίθεση στην Αγία Μαρίνα: Δίωξη για πλημμέλημα στους δύο Πακιστανούς

Επίθεση στην Αγία Μαρίνα: Δίωξη για πλημμέλημα στους δύο Πακιστανούς

Ιούνιος 07, 2021 - 20:16
0 σχόλια

Τους ασκήθηκε δίωξη για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο Διαδίκτυο.  Ως αυτουργοί της επίθεσης αναζητούνται άλλοι τέσσερις ομοεθνείς τους

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, για απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο Διαδίκτυο, ασκήθηκε σε βάρος των δύο Πακιστανών, ηλικίας 20 και 36 ετών, που συνελήφθησαν για την επίθεση σε 26χρονη λουόμενη στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Οπως ανέφερε η ίδια στην καταγγελία της στο Α.Τ. Κορωπίου, έξι άνδρες της επιτέθηκαν ενώ περίμενε τον σύζυγό της (κατά ορισμένες πληροφορίες φέρεται να είναι και αυτός Πακιστανός) στον χώρο στάθμευσης της παραλίας στην Αγία Μαρίνα.

Αφού την περικύκλωσαν, άρχισαν να τη βιντεοσκοπούν με τα κινητά τους (όπως διαπιστώθηκε μετέδιδαν live video σε άγνωστη ιστοσελίδα) και ένας εξ αυτών τής έσκισε την μπλούζα που φορούσε. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το θύμα της επίθεσης φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι δύο συλληφθέντες ήταν στην ομάδα των έξι, αλλά δεν ήταν αυτοί που τη βιντεοσκοπούσαν και της επιτέθηκαν (κατά δήλωσή της οι συγκεκριμένοι δύο παρακολουθούσαν τη σκηνή). «Ο σύζυγός μου πήγε μέχρι το περίπτερο να πάρει κάτι. Τότε τους είδα, άρχισαν να με τραβάνε βίντεο και τους είπα “τι κάνετε”; Εκείνοι τότε μου επιτέθηκαν, ο ένας μου έσκισε την μπλούζα. Και γελούσαν. Ήταν επιθετικοί και φώναζαν. Τότε άρχισα να φωνάζω και εκείνοι γελούσαν! Ο σύζυγός μου γύρισε γιατί άκουσε τις φωνές και του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο χέρι. Μετά εξαφανίστηκαν», φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς η 26χρονη.

«Είχαμε πάει για μπάνιο», περιέγραψε ο σύζυγός της. «Ελειψα για δύο λεπτά για να πάω στο περίπτερο να πάρω αναψυκτικά. Είχα απομακρυνθεί 100 μέτρα. Άκουσα φωνές. Γύρισα πίσω. Ήταν έξι άτομα γύρω από τη σύζυγό μου και τράβαγαν βίντεο και φωνάζανε. Γελάγανε. Ήταν live κάπου σε ένα site. Μόλις έφτασα κοντά ήταν η μπλούζα της σκισμένη. Χειροκροτούσαν γύρω της», δήλωσε στο protothema.gr και πρόσθεσε: «Με χτύπησαν στο χέρι όταν τους πλησίασα. Καλέσαμε την Αστυνομία και φύγανε, δύο δεξιά και δύο αριστερά. Τους πιάσανε τους δύο. Ήταν κοντά στο αμάξι με το μαγιό, ήταν έτοιμη να μπει στη θάλασσα και τραβάγανε βίντεο. Τους είπε “τι κάνετε ρε;” και γελούσαν. Μετά της επιτέθηκαν!». Οι δύο Πακιστανοί παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο, ενώ αναζητούνται οι άλλοι τέσσερις ομοεθνείς τους ως αυτουργοί της επίθεσης.

Πηγή: Protagon.gr
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.