Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο Πέτρος Τατούλης από την Καλαμάτα

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε ο Πέτρος Τατούλης από την Καλαμάτα

Ιούλιος 19, 2012 - 10:35
3 σχόλια

Αφού ολοκλήρωσε την ξαφνική του επίσκεψη στη ευρύτερη περιοχή της Πυλίας (Χωματερό - Φαλάνθη) ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου παραχώρησε συνέντευξη τύπου στο κτίριο της Περιφέρειας Μεσσηνίας.

Ο κ. Τατούλης πήρε για πρώτη φορά τόσο ξεκάθαρη θέση υπέρ της δημιουργίας του Λιγνιτωρυχείου στην Πυλία λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι λιγνίτες της περιοχής θα δυναμώσουν την ΔΕΗ Μεγαλόπολης και θα σώσουν την εργασία εκατοντάδων Μεσσηνίων που δουλεύουν εκεί σημείωσε όμως ότι ο ρόλος της Περιφέρειας είναι μια απλή γνωμοδότηση και όχι η αδειοδότηση της Επένδυσης.

Σφοδρή ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Θανάση Πετράκου για τις πρόσφατες δηλώσεις του τελευταίου λέγοντας ότι "Αυτά να τα κάνει στο κόμμα του και στο σπίτι του και όχι στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ...κανείς δεν μπορεί να τρομοκρατεί τους πολίτες"

Στην συνέχεια ιδιαίτερα καυστικός ήταν και για τους Πολιτικούς Αρχηγούς  αλλά και για τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο που πήρε θέση στο φλέγον θέμα. Προκάλεσε δε τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να πάρει θέση για το θέμα και να μην αφήνει τα "παπαγαλάκια" να πλήττουν το θεσμό του Πρωθυπουργού. Ενώ για τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας είπε ότι η Εκκλησία να ασχοληθεί με τα Εκκλησιαστικά και να μην κάνει μικροπολιτική. Συμπλήρωσε επίσης "Πόσο περήφανοι είναι οι δήθεν Ελληναράδες είτε είναι αρχηγοί κομμάτων είτε εκκλησιαστικοί ηγέτες που σήμερα η χώρα αναγκάζεται να είναι ο σημαντικότερος εισαγωγέας λιγνίτη από τα Σκόπια και την Τουρκία ? "

Επίσης ο Πέτρος  Τατούλης είπε ότι υπάρχει εγκατάσταση ορυχείου λιγνίτη στην περιοχή της Κυπαρισσίας που λειτουργούσε χωρίς να έχει αδειοδοτηθεί κι επέκρινε για αυτό το λόγο την τέως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση.

Τέλος σημείωσε ότι μετά από συμφωνία με τη ΡΑΕ ,μέσα στην εβδομάδα, η Πελοπόννησος θα μετατραπεί σε στρατηγικό ηλεκτροπαραγωγό κόμβο που θα ενώνει την Ευρώπη με την Ασία.

Κλείνοντας ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου υποστήριξε ότι η Μεσσηνία αλλάζει πρόσωπο και πως αποτελεί τον πυλώνα στον οποία θα στηθεί η περιφερειακή οικονομία.

Τέλος έκανε αναφορά στα έργα στην περιοχή της Κορώνης και μίλησε για την προσπάθεια ένταξης των δρόμων Ριζόμυλος - Πύλος και Ριζόμυλος - Κορώνη στο τομεακό του ΕΣΠΑ του υπουργείου Υποδομών.

Πηγή: MessiniaPortal
 


3 Σχόλια

η εκπληξη μου είναι ότι ο δημοσιοσχεσίτης περιφερειάρχης τα βάλει με αρχιμανδρίτες και πρωθυπουργούς... πως γινεται να κάνεις λιγνιτορυχεία δίπλα από τουριστικες μονάδες δεν σου κόβει καθόλου; ή δεν σε νοιάζει; το σίγουρο ειναι οτι απο σχεδιασμό και πλάνο πας σκατα

Ο Τατούλης φαίνεται αν έχει χάσει πλέον κάθε μέτρο! Είναι κρίμα το κατάντημα του πάλαια ποτέ πανίσχυρου πολιτικού

Κε Τατούλη να μάθετε πρώτα πως δουλεύει η Μεγαλόπολη και τι σπατάλη γίνεται στο λιγνίτη. Άκαφτος βγαίνει....... Κάνε κάτι για αυτό πρώτα και άσε τους θεσμούς και τα φούμαρα.