Εντυπωσιακές εικόνες στο 4ο Ψηφιακό Φεστιβάλ Χωριού - Ξεχώρισαν Λούσιος, Στεμνίτσα και Μεγαλόπολη

Εντυπωσιακές εικόνες στο 4ο Ψηφιακό Φεστιβάλ Χωριού - Ξεχώρισαν Λούσιος, Στεμνίτσα και Μεγαλόπολη

Νοέμβριος 08, 2023 - 12:53
0 σχόλια

Εντυπωσιακές εικόνες από Αρκαδία, Λακωνία και Μεσσηνία στο 4ο Ψηφιακό Φεστιβάλ Χωριού που διοργάνωσαν οι «Αρχιτεκτονικές Διαδρομές Μεσσήνης»

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στο Ψηφιακό Πανόραμα του 4ου Ψηφιακού Φεστιβάλ Χωριού που διοργάνωσαν οι Αρχιτεκτονικές Διαδρομές Μεσσήνης. Εικόνες και χρώματα που εντυπωσιάζουν και προβάλλουν με τον καλύτερο τρόπο τον τόπο τους έστειλαν δεκάδες συμμετέχοντες από τους τρεις νομούς. Το υλικό έχει ξεκινήσει να παρουσιάζεται σε ομάδες κοινωνικής δικτύωσης στο ίντερνετ και στη σελίδα ¨Στην ομορφιά που χάνεται» με χιλιάδες ακόλουθους. Ξεχώρισαν οι φωτογραφίες  από την ΑΡΚΑΔΙΑ: Μεγαλόπολη(Ελένη Λιακοπούλου), Στεμνίτσα-Λούσιος (Στέλιος Ποταμούσης). Από την Λακωνία: : Γεράκι Λακωνίας (Χριστίνα Χαγιά), Βρέσθενα Λακωνίας (Σταυρούλα Παπαδάκου). Από τη Μεσσηνία: Τούνελ Δεσύλλα (Γιώργος Μητρόπουλος), Βασιλικό Μεσσηνίας (Γεωργία Δέδε), Αγνάντιο Μεσσηνίας (Σύλλογος Απανταχού Αγναντιωτών). Τον συντονισμό του Φεστιβάλ είχε ο Γιάννης Λάσκαρης.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.