Ενημέρωση και δράση γύρω από την ανακύκλωση (photos+video)

Ενημέρωση και δράση γύρω από την ανακύκλωση (photos+video)

Οκτώβριος 19, 2014 - 20:52
0 σχόλια

Από το astrosnews

Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραλίου Άστρους και την συμμετοχή προσώπων και φορέων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Ανακύκλωσης πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου ημερίδα με αναλυτική ενημέρωση γύρω από την καλύτερη δυνατή διαχείριση των απορριμάτων ώστε να διευκολύνεται η ανακύκλωση αλλά και δράσεις με τη συμμετοχή πολλών μικρών παιδιών, για την αξιοποίηση και χρησιμοποίηση υλικών που αρχικά θεωρούνταν …σκουπίδια. Παράλληλα λειτουργούσε στο χώρο της εκδήλωσης «Μπαζάρ» εθελοντικής ανταλλαγής αντικειμένων.

Οι δράσεις που συνδυάστηκαν με την αξιοποίηση των αρωματικών φυτών, ενθουσίασαν γονείς και παιδιά που ασχολήθηκαν καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας με την χειροτεχνία και την μεταφύτευση ενώ για την χρησιμότητα αλλά και τον τρόπο που λειτουργεί η ανακύκλωση στην Ελλάδα μίλησαν οι κ.κ. Γιόκαρης και Αργυρόπουλος καθώς και για την καλύτερη διαχείριση των απορριμάτων ο δημ. σύμβουλος κ. Γιοβάς.

Η κυρία Αναστασία Χαντίντ, που συμμετείχε στην διοργάνωση της εκδήλωσης και στις δράσεις, μίλησε στην κάμερα του astrosnews:

Ειδήσεις: 
Video: 

astrosnews Ενημέρωση και Δράση για την Ανακύκλωση


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.