«Ενδυναμώνοντας την Γυναίκα» στο Άστρος (pics,vid)

«Ενδυναμώνοντας την Γυναίκα» στο Άστρος (pics,vid)

Μάρτιος 09, 2024 - 10:58
0 σχόλια

Την Παρασκευή (8/3) πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μνήμης Αγγελική και Λεωνίδα Ζαφείρη εκδήλωση για την εορτή της Ημέρας της Γυναίκας με θέμα ‘’ Ενδυναμώνοντας την Γυναίκα’’. Η εκδήλωση ήταν μια συνδιοργάνωση του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας με το Κέντρο Υγείας Άστρους

Την εκδήλωση άνοιξαν οι επισκέπτριες Υγείας κα Ελευθεριάδου και Τετώρου , ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης και η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Άστρους Πηγή Περδικάκη.

Έγινε παρουσίαση ενός βίντεο με γυναίκες από το δήμο μας που μίλησαν για την ζωή τους τονίζοντας παράλληλα την αξία της γυναίκας .

Και στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο μόνιμος επίκουρος καθηγητής Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου κος Παπάνης Ευστράτιος , ο οποίος αναφέρθηκε στην σύγχρονη γυναίκα , στις προκλήσεις της στην ζωή και στους πολλούς ρόλους που καλείται να αντιμετωπίσει.

Πλήθος γυναικών , αλλά και όχι μόνο παραβρέθηκαν στην ημερίδα. Ανάμεσα τους ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Καμπύλης Γιώργος , ο αντιδήμαρχος Κόλλιας Δημήτρης και η Αρετή Μπάρλα.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας στο Άστρος με θέμα: Ενδυναμώνοντας την Γυναίκα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.