Εμβολιασμός: Άνοιξαν τα ραντεβού για τους άνω των 18 με Johnson & Johnson

Εμβολιασμός: Άνοιξαν τα ραντεβού για τους άνω των 18 με Johnson & Johnson

Μάιος 29, 2021 - 12:01
0 σχόλια

Μετά την επιβεβαίωση που ανέμενε η κυβέρνηση για τις παραλαβές των εμβολίων, από την εταιρεία Johnson & Johnson, το βράδυ της  Παρασκευής άνοιξε η πλατφόρμα των ραντεβού  για εμβολιασμό κατά της covid-19 και για τους άνω των 18  με το  μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Από την εταιρεία Johnson & Johnson αναμέναμε 220.000 δόσεις εμβολίων.

Υπενθυμίζεται ότι με το εμβόλιο της εταιρεία Johnson & Johnson  εμβολιάζονταν οι πολίτες άνω των 18 ετών που κατοικούν σε νησιά.

Την ίδια στιγμή, άνοιξε η πλατφόρμα στο emvolio.gov.gr, ώστε να κλείνουν ραντεβού οι πολίτες στην ηλικιακή ομάδα 30-34 ετών για όλα τα διαθέσιμα εμβόλια, δηλαδή, Pfizer, Moderna, AstraZeneca και Johnson & Johnson.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη 26 Μαΐου άνοιξε η πλατφόρμα έτσι ώστε η ηλικιακή ομάδα 35-39 να μπορεί να κλείνει ραντεβού και για τα τέσσερα διαθέσιμα εμβόλια. Είχε προηγηθεί στις 21 Μαΐου, το άνοιγμα της πλατφόρμας για τους πολίτες της ηλικιακής ομάδας 40-44 και για τα τέσσερα διαθέσιμα εμβόλια.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.