ΕΛΜΕ Αρκαδίας: Παράσταση διαμαρτυρίας για την μονιμοποίηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών (vid)

ΕΛΜΕ Αρκαδίας: Παράσταση διαμαρτυρίας για την μονιμοποίηση των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών (vid)

Ιανουάριος 13, 2023 - 13:46
0 σχόλια

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Αρκαδίας στο πλαίσιο της κινητοποίησης της ΟΛΜΕ - ΔΟΕ (η οποία επισυνάπτεται) πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση (ΔΔΕ) Αρκαδίας, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.

Κύρια αιτήματα της παράστασης διαμαρτυρίας της ΕΛΜΕ Αρκαδίας είναι:

* Η άμεση μονιμοποίηση των νεοδιόριστων.

* Οι ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς – Επαναφορά των δώρων.

* Η απόσυρση του ΠΔ 85/2022, που υποβαθμίζει τις σπουδές και τα πτυχία καλλιτεχνικών σπουδών.

Στις κάμερες των τοπικών ΜΜΕ μίλησε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Αρκαδίας Ανδρέας Γιαννόπουλος τονίζοντας πως βασικό αίτημα της κινητοποίησης αυτής είναι η μονιμοποίηση των νεοδιόριστων όντας στο πλευρό των νέων συναδέλφων σε μια στάση αλληλεγγύης αναφέροντας πως το Υπουργείου πρέπει να σταματήσει αυτό το «καψώνι» που εγείρει ζητήματα και άλλων αντιλαϊκών μεθοδεύσεων όπως η αξιολόγηση στο εκπαιδευτικό έργο από την ευάλωτη μάζα των νεοδιόριστων.

Παράλληλα ο Ανδρέας Γιαννόπουλος στάθηκε και στο κομμάτι των μισθολογικών ζητημάτων λέγοντας πως δεν θα γίνει κανένας συμβιβασμός στα «ψίχουλα» που προσπαθεί να δώσει η κυβέρνηση.

Ειδήσεις: 
Tags: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Παράσταση διαμαρτυρίας από την ΕΛΜΕ Αρκαδίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.