«Ελληνική Επανάσταση... Θέατρο Πολέμου “Αρκαδία” 1821-1828» στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης (pis,vid)

«Ελληνική Επανάσταση... Θέατρο Πολέμου “Αρκαδία” 1821-1828» στο Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης (pis,vid)

Μάρτιος 22, 2024 - 21:05
0 σχόλια

Το απόγευμα της Παρασκευής 22 Μαρτίου στην αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης πραγματοποιήθηκε εκδήλωση ιστορικής αναφοράς με τίτλο «Ελληνική Επανάσταση…Θέατρο Πολέμου “Αρκαδία” 1821-1828».

Η εκδήλωση αυτή έγινε με πρωτοβουλία του 3ου Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Τρίπολης σε συνδιοργάνωση με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αρκαδίας.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου Τρίπολης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Κώστας Μανδρώνης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης Ελένη Καρούντζου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γεωργία Παναγοπούλου και Γιάννης Κατσίρης, εκπαιδευτικοί και πλήθος μαθητών του 3ου Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Τρίπολης.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε μια πολύ εμπεριστατωμένη ιστορική αναφορά των γεγονότων της Ελληνικής Επανάστασης με την δική τους ξεχωριστή σημασία.

Αυτή μάλιστα ήταν και η πρώτη εκδήλωση του 3ου Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου Τρίπολης και πρόκειται σαφώς για μια σπουδαία στιγμή.

Video: 

ArcadiaPortal.gr «Ελληνική Επανάσταση... Θέατρο Πολέμου “Αρκαδία” 1821-1828»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.