Εκπαίδευση πρώτων βοηθειών από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας (pics)

Εκπαίδευση πρώτων βοηθειών από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας (pics)

Οκτώβριος 20, 2019 - 19:00
0 σχόλια

Δωρεάν εκπαιδευτική διημερίδα με θέμα "Πρώτες βοήθειες" πραγματοποιήθηκε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο το διήμερο 19-20 Οκτωβρίου από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας.

"Τα καταφέραμε !
Κάναμε τη διαφορά! Όλοι μαζί, εμείς οι εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και εσείς οι ευαισθητοποιημένοι 220 πολίτες που μας τιμήσατε με την παρουσία σας αυτές τις δύο μέρες!

Ευχαριστούμε πολύ! Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Για την εμπιστοσύνη, την δεκτικότητα, την συνεργασία! Ευχαριστούμε πολύ για τα όμορφα λόγια σας που μας γέμισαν δύναμη και μας έκαναν να πούμε «πάμε όλοι μαζί ραντεβού στα επόμενα!»

Γιατί είναι δέσμευση μας αυτή η όμορφη γιορτή, να επαναληφθεί και να μπορούν όλοι να διαχειριστούν μια ανθρώπινη ζωή σε ένα επείγον περιστατικό!
Ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν, όσους μας υποστήριξαν ώστε να μπορούμε και εμείς να προσφέρουμε την γνώση και την εμπειρία μας αυτά τα δυο Σαββατοκύριακα."

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.