Έκκληση για αίμα - Αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Άστρους

Έκκληση για αίμα - Αιμοδοσία στο Κέντρο Υγείας Άστρους

Μάρτιος 15, 2021 - 09:22
0 σχόλια

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους αιμοδότες της περιοχής μας που είναι υγιείς και μπορούν να αιμοδοτήσουν, να μην αμελήσουν την σπουδαία αυτή πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο και να προσέλθουν την Τετάρτη 17/03/21, στo Κέντρο Υγείας Άστρους.

Η πανδημία covid-19 μπορεί να συνεχίζεται, παράλληλα όμως συνεχίζονται και οι μεγάλες ανάγκες της αιμοδοσίας για προσφορά αίματος. Οι περιορισμοί στις μετακινήσεις των πολιτών και το αίσθημα ανασφάλειας λόγω των συγκυριών έχουν επηρεάσει την προσέλευση εθελοντών και τα αποθέματα σε αίμα παρουσιάζουν δραματική μείωση. Η αιμοδοσία είναι ασφαλής και είναι στο χέρι μας να μην αφήσουμε κανέναν συμπολίτη μας να κινδυνέψει.

Η αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Υ.Αστρους θα γίνει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο με ανεξάρτητο χώρο εισόδου από τα υπόλοιπα ιατρεία και με την τήρηση όλων των κανόνων ασφάλειας, πρόληψης και υγιεινής, όπως προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον έλεγχο της πανδημίας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αιμοδοτών και τον καλύτερο έλεγχο της ροής προσέλευσης με σκοπό την αποφυγή συγχρωτισμού, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με ραντεβού. Μπορείτε να καλέσετε στο Κέντρο Υγείας στο τηλέφωνο 2755360300 για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

Η μετακίνηση προς την αιμοδοσία έχει προβλεφθεί στέλνοντας με SMS προς 13033 τον κωδικό (1) _____Ονοματεπώνυμο_____Διεύθυνση Κατοικίας ή συμπληρώνοντας στο ειδικό έντυπο μετακίνησής την ένδειξη (1) .

Παρακαλούμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν στην αιμοδοσία, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και φορώντας χειρουργική μάσκα. Ειδικά σε αυτήν την περίοδο, που το σύστημα υγείας δοκιμάζεται, η ανάγκη για προσφορά αίματος είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Ας δείξουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη και την συμπαράστασή μας σε όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται. Ας μην αφήσουμε κανέναν να κινδυνέψει.

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ – Κ.Υ. ΑΣΤΡΟΥΣ - ΤΕΤΑΡΤΗ 17/03/21 (09:00 – 14:00)

Τηλέφωνο για ραντεβού – Κ.Υ. ΑΣΤΡΟΥΣ 2755360300

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.