Έχει δρομολογηθεί το υδατοδρόμιο στη Λίμνη Τάκα

Έχει δρομολογηθεί το υδατοδρόμιο στη Λίμνη Τάκα

Απρίλιος 10, 2021 - 20:00
0 σχόλια

Τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Βιώσιμη ανάκαμψη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου» διοργάνωσε το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οποία συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης, στην οποία συμμετείχαν και οι Δήμαρχοι της Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκε ένας δομημένος πολιτικός διάλογος για τη συγκρότηση και υλοποίηση ενός «Ανθεκτικού Σχεδίου Βιώσιμης Ανάκαμψης της Οικονομίας της Πελοποννήσου».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την αναβάθμιση του τομέα μεταφορών, που περιλαμβάνει την επανεκκίνηση του σιδηροδρομικού δικτύου από Κόρινθο έως Ναύπλιο σε πρώτη φάση και έως Καλαμάτα σε δεύτερη, τη βελτίωση του εσωτερικού οδικού δικτύου, καθώς και έργα που είτε έχουν δρομολογηθεί είτε ήδη υλοποιούνται, όπως η αναβάθμιση Λιμανιών, η κατασκευή της Μαρίνας Ναυπλίου, το υδατοδρόμιο στη Λίμνη Τάκα στην Αρκαδία κά.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.