Επικαιρότητα

Latest

Πρόσληψη προσωπικού στη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Βόρειας Κυνουρίας

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά πέντε (5) ατόμων για την κάλυψη αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Βόρειας Κυνουρίας (ΔΕΥΑΒΚ), που εδρεύει στο Δήμο Βόρεια

Περισσότερα

Λακωνία: Δέκα συλλήψεις σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, χθες (1.4.2024) το πρωί σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένε

Περισσότερα

Μεγάλη Παρασκευή στον Τυρό - Δείτε το πρόγραμμα

Το Πάσχα στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας γιορτάζεται με την θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη που απαιτείται για ένα τόσο σημαντικό θρησκευτικό γεγονός.

Περισσότερα

Το Μεγάλο Σάββατο «Το μήνυμα του Αερόστατου» στο Λεωνίδιο

Το Πάσχα στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας γιορτάζεται με την θρησκευτική ευλάβεια και κατάνυξη που απαιτείται για ένα τόσο σημαντικό θρησκευτικό γεγονός.

Περισσότερα

Γεωργιάδης: Αιματολογικές εξετάσεις και στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα με χρέωση 1 ευρώ

Μέσω βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης εξηγεί το πώς μπορούν οι πολίτες να κλείσουν δωρεάν ραντεβού για αιματολογικές εξετάσεις στην πλησιέστερη Δημόσια Δομή.

Περισσότερα

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,3 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη άνω των 2,3 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 22 έως και τις 28 Απριλίου 2024, το ΣΚΡΑΤΣ διένειμε στους νικητές συνολικά 2.391.599 ευρώ.

Περισσότερα

Πάσχα: Κορυφώνεται η κίνηση στα κρεοπωλεία της Τρίπολης – Οι τιμές και οι επιλογές των καταναλωτών (vid)

Σε πασχαλινούς ρυθμούς κινείται πλέον η αγορά με τους καταναλωτές να έχουν ήδη ξεκινήσει τις αγορές τους και τους επιχειρηματίες - εμπόρους να είναι αισιόδοξοι για αυξημένους τζίρους.

Περισσότερα

Τρίπολη: Ελαφρώς ακριβότερο το Πασχαλινό τραπέζι - Δείτε τις τιμές (pics)

Σε πασχαλινούς ρυθμούς κινείται πλέον η αγορά με τους καταναλωτές να έχουν ήδη ξεκινήσει τις αγορές τους για το Πασχαλινό τραπέζι.

Περισσότερα

Ύδρα: Εντοπίστηκε ύστερα από 79 χρόνια το ναυάγιο του ναρκαλιευτικού «Σπερχειός» (vid)

Ένα από τα πλέον τραγικά ναυάγια των ελληνικών θαλασσών εντόπισε η ομάδα υποβρυχίων ερευνών του Κώστα Θωκταρίδη σε βάθος 153 μέτρων βορειοανατολικά της Υδρας.

Περισσότερα

Επιχείρηση διάσωσης 38 μεταναστών νότια της Γαύδου

Κατά τις πρωινές ώρες, και συγκεκριμένα στις 6 η ώρα, πραγματοποιήθηκε από πλωτό περιπολικό του Λιμενικού, επιχείρηση διάσωσης 38 ατόμων, τα οποία μέσω του 112 εξέπεμψαν SOS, 17,5 ναυτικά μίλια νότια της Γαύδου.

Περισσότερα

Λαϊκή βραδιά στο Δεμίρι την Δευτέρα 6 Μαΐου

Λαϊκή βραδιά με υπόσχεση για μεγάλο κέφι αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 6 Μαΐου ανήμερα του Αγίου Γεωργίου στο Δεμίρι από τον Πολιτιστικό Σύλλογο με ώρα έναρξης για το γλέντι στις 22:00.

Βασίλης Γιαννούλης (τραγούδι)

Περισσότερα

Έξοδος του Πάσχα: Αυξημένη κίνηση στην Αθηνών - Κορίνθου

Η κίνηση των οχημάτων το πρωί της Πέμπτης 2 Μαΐου στο λιμάνι του Πειραιά, στην Αθηνών – Κορίνθου και στην Αθηνών – Λαμίας είναι ιδιαίτερα αυξημένη λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα.

Περισσότερα

Έφερε την σειρά των τελικών στα ίσια ο Πήγασος (pics)

Στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος η ομάδα μας επικράτησε της Ερμιόνης και ισοφάρισε την σειρά των τελικών σε 2-2 νίκες και ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί στον τελικό των τελικών το Σάββατο 11 Μαΐου 2024 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ερμιόνης.

Περισσότερα

Τσουρέκια και πολλές Πασχαλινές νοστιμιές στο αρτοποιείο «Εστία Άρτου» στην Τρίπολη (pics)

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή όλο και κάποια στάση θα κάνουμε για να αγοράσουμε πασχαλινά τσουρέκια.

Περισσότερα

Σελίδες