Δύσκολη έξοδος του Παναρκαδικού κόντρα στον Ηρακλή

Δύσκολη έξοδος του Παναρκαδικού κόντρα στον Ηρακλή

Δεκέμβριος 08, 2022 - 12:41
0 σχόλια

Ο Ηρακλής Βερβένων στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας αναμένεται να φιλοξενήσει το Σάββατο (10/12, 15:00) τον Παναρκαδικό σε ένα παιχνίδι που παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον.

Και οι δύο ομάδες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα με τον Ηρακλή Βερβένων να ψάχνει να επιστρέψει στους βαθμούς και τον Παναρκαδικό με την σειρά του να αναζητά να διευρύνει το σερί των νικών του.

Οι «μπλέ» της Βόρειας Κυνουρίας μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες και παραμένουν στους 7 βαθμούς και στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συνολικά 11 γκολ υπέρ και 16 κατά στο κομμάτι των αριθμών.

Από την άλλη πλευρά οι «πράσινοι» έχουν αντίστροφα αποτελέσματα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές από τον Ηρακλή καθώς μετράνε τρία στα τρία που τους φέρνουν μαζί με την Τεγέα στην 6η θέση με 13 βαθμούς έχοντας 15 γκολ ενεργητικό και 10 παθητικό.

Τόσο οι αριθμοί όσο και η γενική εικόνα των δύο ομάδων δημιουργούν το αίσθημα ενός άκρως ενδιαφέροντος αγώνα που έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και θα μπουν στο χορτάρι του γηπέδου του Άστρους ξεχωριστά δεδομένα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.