Δυρράχι: Βράβευση του Ιερέα Πατέρα Φώτιου Τζαμουράνη (vid)

Δυρράχι: Βράβευση του Ιερέα Πατέρα Φώτιου Τζαμουράνη (vid)

Σεπτέμβριος 04, 2022 - 16:23
0 σχόλια

Αγαπητοί συμπατριώτες Φίλες και φίλοι.

Ένα ακόμη καλοκαίρι αυτό του 2022 σιγά σιγά μας αποχαιρετά.Μας αφήνει πίσω του ευχάριστα συναισθήματα, και μας ανοίγει νέους ορίζοντες για το επόμενο αυτό του 2023.

Το φετινό όμως καλοκαίρι για το όμορφο Δυρράχι μας ήταν κάτι το ξεχωριστό. Μετά από μια μακρά περίοδο καραντίνας, ξαναζωντάνεψε και ξαναζωντάνεψε κυρίως από την επάνοδο των νέων παιδιών αλλά και πολλών ακόμη πατριωτών κάθε ηλικίας.

Ο Σύλλογος μας σε συνεργασία και με τους υπόλοιπους φορείς του χωριού μας προγραμμάτισε έγκαιρα και υλοποίησε πολλές εκδηλώσεις οι οποίες στέφθηκαν κατά γενική ομολογία με μεγάλη επιτυχία.

Συγκεκριμένα διοργάνωσε την αναβίωση του θέρους, την εκδήλωση Δυρραχιτικών συνταγών μαγειρέματος και τραγουδιών,την αναβίωση του αλωνίσματος , το πανηγύρι του δεκαπενταύγουστου , τη γιορτή του τσοπάνη, το disko party για τη νεολαία μας και όχι μόνο.

Ακόμη σε ένδειξη τιμής βράβευσε τον Ιερέα Πατέρα Φώτιο Δημ.Τζαμουράνη για τα τριάντα χρόνια προσφοράς του στην ενορία τού χωριού μας.Τις εκδηλώσεις μας αυτές τις προβάλαμε μέσω εντύπων αλλά κυρίως μέσω του τηλεοπτικού σταθμού Καλαμάτας Μεσόγειος.

Το Δ.Σ του Μορφωτικού Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπατριώτες , τις φίλες και τους φίλους πού έδωσαν ηχηρό παρών. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη νεολαία μας για την την συμμετοχή της σε όλες τις εκδηλώσεις. Τέλος απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας οι οποίοι ήταν πάρα πολλοί, αλλά και στους ανθρώπους που μας βοήθησαν με ποικίλους άλλους τρόπους όπως δώρα και άλλα υλικά και αγαθά.

Το Δ.Σ

δείτε το βίντεο από το MESOGEIOS TV με την βράβευση του Ιερέα Πατέρα Φώτιου Δημ.Τζαμουράνη

Ειδήσεις: 
Video: 

Δυρράχι Αρκαδίας: Τιμητική εκδήλωση αφιερωμένη στο πάτερ Φώτιο Τζαμουράνη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.