Δύο χατ - τρίκ σε δύο αγωνιστικές ο Νίκος Λυμπερόπουλος

Δύο χατ - τρίκ σε δύο αγωνιστικές ο Νίκος Λυμπερόπουλος

Οκτώβριος 11, 2021 - 18:43
0 σχόλια

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έπειτα από την έξι χρόνια παρουσίας στην Γ' Εθνική επέστρεψε στην Α' Αρκαδίας για λογαριασμό της Δόξας Μεγαλόπολης κάνοντας το με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο που θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί.

Ο "Λύμπε" σε δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α' Αρκαδίας μετράει αισίως έξι γκολ καθώς έχει καταφέρει να σημειώσει ισάρυθμα χατ τρικ κόντρα στην Δημητσάνα στην πρεμιέρα και τον Ηρακλή Βερβένων σε αυτή την δεύτερη στροφή.

Όπως είναι προφανές ο Νίκος Λυμπερόπουλος βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας και μοιάζει να είναι πιο παραγωγικός από ποτέ στην επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα.

Η επιρροή του έμπειρους άσου στο παιχνίδι της ομάδας του είναι κάτι παραπάνω από εμφανής με την Δόξα να είναι η πρώτη επίθεση του τοπικού με 8 γκολ ενεργητικό εκ των οποίων τα έξι έχουν την δική του σφραγίδα.

Η Δόξα Μεγαλόπολης έχει κάνει το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα και με την επιστροφή τόσο του Νίκου όσο και του Δημήτρη Λυμπερόπουλου έχει αλλάξει την αγωνιστικής της εικόνα προς το καλύτερο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.