Δόξα Μεγαλόπολης: Η άμμος αδειάζει στην κλεψύδρα

Δόξα Μεγαλόπολης: Η άμμος αδειάζει στην κλεψύδρα

Ιούλιος 28, 2023 - 12:39
0 σχόλια

Η Δόξα Μεγαλόπολης εκπέμπει σήμα κινδύνου ωστόσο όπως φαίνεται όσο και αν αυτό εκκωφαντικά χτυπά κανείς δεν το ακούει και το ιστορικό σωματείο βρίσκεται κυριολεκτικά στο σημείο μηδέν.

Βρισκόμαστε στην 28η μέρα του Ιούλη και η Δόξα Μεγαλόπολης παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει δεν έχει διοίκηση και δεν ξέρει όχι απλά σε ποια κατηγορία θα βρίσκεται αλλά και αν τελικά θα κατέβει την νέα σεζόν.

Τα πράγματα δυσκολεύουν αφάνταστα και η άμμος στην κλεψύδρα αρχίζει να αδειάζει επικίνδυνα για την Δόξα η οποία ταλανίζεται από ένα διοικητικό αδιέξοδο στο οποίο όσο και αν παλεύει μοιάζει μάταιο να βγει από αυτό.

Οι πληροφορίες μας από την Μεγαλόπολη αναφέρουν πως έγινε συζήτηση η ομάδα να κατέβει στην Α’ Αρκαδίας ως είχε πέρσι και να το παλέψει με τις δικές της δυνάμεις και τα δικά της παιδιά όμως δεν υπάρχουν άνθρωποι (έστω για την ώρα) να βγουν μπροστά σε διοικητικό σκέλος για προχωρήσει έστω και αυτό.

Την ίδια στιγμή που όλες οι υπόλοιπες ομάδες της Α’ Αρκαδίας βρίσκονται εντός μεταγραφικού παζαριού και ετοιμάζονται να ξεκινήσουν προετοιμασία τις επόμενες εβδομάδες στην Δόξα δεν υπάρχει διοίκηση και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα γίνει.

Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε πως την Δευτέρα 31 Ιουλίου είναι η μέρα που λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των σωματείων στις δύο κατηγορίες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αρκαδίας και ότι κάνει η Δόξα πρέπει να γίνει πια άμεσα.

Το σενάριο για την ομάδα της Μεγαλόπολης δεν είναι απλά αν θα κατέβει στην Α’ Αρκαδίας που κάθε μέρα που περνά γίνεται όλο και πιο δύσκολο αλλά και αν τελικά αγωνιστεί έστω στην Β’ κατηγορία και δεν κλειδωθεί το μητρώο της στα συρτάρια ενός γραφείου.

Οι τελικές αποφάσεις για το ποδοσφαιρικό μέλλον της Δόξας Μεγαλόπολης δεν θα αργήσουν να παρθούν και μένει να δούμε ποια θα είναι η οριστική κατάληξη του θέματος αυτού.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.