Δόξα έτοιμη να επιστρέψει, Νεστάνη στην αναμονή των μπαράζ του πρωταθλητή της Α’ Αρκαδίας

Δόξα έτοιμη να επιστρέψει, Νεστάνη στην αναμονή των μπαράζ του πρωταθλητή της Α’ Αρκαδίας

Μάρτιος 07, 2023 - 19:35
0 σχόλια

Η Δόξα Μεγαλόπολης γνώρισε ίσως την πιο «γλυκιά» ήττα που θα μπορούσε να της συμβεί και παρά το γεγονός πως ισοβαθμεί με την Νεστάνη στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Αρκαδίας έχει υπέρ της την ισοβαθμία.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (5/2) γλίτωσε από τα χειρότερα αφού δεν έπιασε τα δικά της στάνταρ απόδοσης με την Νεστάνη να τα βάζει με την ατυχία και την αστοχία της (κυρίως) στο πρώτο ημίχρονο σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες.

Ωστόσο το τελικό 1-0 στο φινάλε «λύτρωσε» την ομάδα της Μεγαλόπολης αφήνοντας την Νεστάνη με το παράπονο πως άγγιξε την απόλυτη ανατροπή αλλά δεν τα κατάφερε και πλέον δεν είναι σε θέση να ορίζει την τύχη της ανόδου στα χέρια της.

Αυτό το κρατά η Δόξα η οποία θα αναζητήσει νίκες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές κόντρα στον Άρη Τρίπολης στην Μεγαλόπολη και την Ελπίδα στο γήπεδο της Κάρτσοβας στην 14η στροφή της εφετινής Β’ Αρκαδίας.

Η «μάχη» της Δόξας Μεγαλόπολης με την Νεστάνη ήταν σε όλη την διάρκεια της σεζόν συναρπαστική με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι, χέρι και τους κυανόλευκους τώρα να είναι πολύ κοντά στην άνοδο.

Ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές η Δόξα με δύο νίκες παίρνει το πρωτάθλημα και επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία ενώ η Νεστάνη θα περιμένει άνοδο του πρωταθλητή της Α’ Αρκαδίας στην Γ’ Εθνική.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.