Διεπιστημονικό Συμπόσιο Νοσηλευτικών Ερευνών του Ινστιτούτου Υγείας στη Δημητσάνα

Διεπιστημονικό Συμπόσιο Νοσηλευτικών Ερευνών του Ινστιτούτου Υγείας στη Δημητσάνα

Νοέμβριος 27, 2023 - 10:43
0 σχόλια

Διεπιστημονικό Συμπόσιο Νοσηλευτικών Ερευνών του Ινστιτούτου Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ.) θα πραγματοποιηθεί από 1-3 Δεκεμβρίου στη Δημητσάνα.

Χαιρετισμός Προέδρου Ι.Ν.Ε.Π.Υ

Με ιδιαίτερη χαρά, σας προσκαλώ στο Διεπιστημονικό Συμπόσιο Νοσηλευτικών Ερευνών του Ινστιτούτου Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ.), το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 1-3 Δεκεμβρίου, στο ορεινό στολίδι που βρίσκεται στην καρδιά της Πελοποννήσου, την υπέροχη Δημητσάνα.

Οι αλλαγές που επέρχονται στα συστήματα Υγείας σε ευρωπαϊκό και εγχώριο επίπεδο, τείνουν ολοένα και περισσότερο να θέσουν σε κυρίαρχη θέση τη διεπιστημονική συνεργασία και την αποτελεσματική διασύνδεση των διαφόρων ειδικοτήτων με σκοπό την ολοκληρωμένη και ποιοτική φροντίδα των ληπτών υπηρεσιών υγείας. Η Νοσηλευτική επιστήμη είναι το κλειδί της επιτυχίας σε αυτό το εγχείρημα και οι Νοσηλευτές θα πρέπει να κατέχουν ουσιαστικό ρόλο στον συντονισμό της διεπιστημονικής ομάδας. Δεν είναι τυχαίο ότι τα συστήματα υγείας που αποδίδουν αναβαθμισμένο ρόλο στους Νοσηλευτές χαρακτηρίζονται διαχρονικά από υψηλότερη ποιότητα και αποδοτικότητα. Το Ινστιτούτο Υγείας είναι εδώ για να επικοινωνήσει αυτή την αναγκαιότητα προς πάσα κατεύθυνση, στα κέντρα λήψης αποφάσεων και την εκάστοτε πολιτική ηγεσία. Ο τρόπος για την επίτευξη αυτού του στόχου είναι μια ισχυρή και ηχηρή επιστημονική παρουσία που παίρνει μορφή και φωνή μέσα από τη συμμετοχή όλων των επαγγελματιών υγείας στις επιστημονικές μας διοργανώσεις.

Συνεπείς απέναντι στις επιδιώξεις μας, το πρόγραμμα του Διεπιστημονικού Συμποσίου του Ινστιτούτου Υγείας, θα φιλοξενήσει αξιόλογους ομιλητές από το χώρο της Υγείας που θα παρουσιάσουν ποικίλα θέματα με επιστημονική αρτιότητα και καινοτόμο προσέγγιση.

Προσκαλώ όλους τους Νοσηλευτές και τους επαγγελματίες κάθε ειδικότητας στο χώρο της Υγείας, να ενδυναμώσουν με την παρουσία τους και την ενεργό συμμετοχή τους αυτή τη σπουδαία επιστημονική διοργάνωση.

Η μαγευτική Δημητσάνα μας περιμένει να την επισκεφθούμε, να την ζήσουμε, να την χαρούμε και να την μεταμορφώσουμε σε σημείο συνάντησης, επικοινωνίας και εκκίνησης για ένα καλύτερο αύριο για την Υγεία.

Η παρουσία σας θα είναι τιμή για εμάς.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Γεώργιος Τσόλας
RN, MSc Πρόεδρος Ινστιτούτου Νοσηλευτικών Ερευνών & Πολιτικής Υγείας (Ι.Ν.Ε.Π.Υ.)

Χαιρετισμός Προέδρου Οργανωτικής Επιτροπής

Αγαπητοί συνάδελφοι, συνεργάτες και φίλοι του ΙΝΕΠΥ,

Μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες διοργανώσεις των συνεδρίων μας στην Πορταριά, τη Λευκάδα, το Καρπενήσι και τις Σπέτσες, οι εκδηλώσεις του ΙΝΕΠΥ έχουν πλέον γίνει θεσμός στην υγειονομική πραγματικότητα και κάθε επόμενη εκδήλωση θέτει τον πήχη της επιτυχίας ακόμα ψηλότερα.

Υπό αυτό το πρίσμα, η επόμενη συνάντησή μας στη Δημητσάνα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει μια ακόμα αξιομνημόνευτη διοργάνωση στην καρδιά της Αρκαδίας, ενός από τους ομορφότερους νομούς της χώρας.

Τα θέλγητρα της αρκαδικής φύσης, συνδεδεμένα με τις πτυχές της ελληνικής μυθολογίας και της πλούσιας ιστορικής μας παράδοσης, προβάλλουν μέσα από μύθους για τον θεό Πάνα, τους Πελασγούς, τις Νύμφες και τις Χάριτες ή αργότερα μέσα απ’ την ανδρεία των ηρώων του έθνους υπό τη σκιά του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Ως κοιτίδα και μητέρα του μεγάλου Αγώνα για τη λευτεριά, η Αρκαδία αποτέλεσε τη μήτρα του ελληνισμού χωρίς να απωλέσει ούτε στιγμή την ιδιαίτερή της ταυτότητα, τη λαμπρότητα και την μεγαλοπρέπειά της.

Η Δημητσάνα, η Βυτίνα, η Στεμνίτσα, τα Λαγκάδια, η Καρύταινα και τόσα άλλα σημαντικά κεφαλοχώρια, θα φιλοξενήσουν τους συνέδρους μας, μαγεύοντάς τους με την ασύγκριτη ομορφιά της αρκαδικής φύσης.

Θα σας περιμένουμε όλους.

Αριστείδης Δάγλας
Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.