Διαδημοτική συνεργασία Τρίπολης και Νότιας Κυνουρίας για την υποστήριξη Γραφείου Δόμησης

Διαδημοτική συνεργασία Τρίπολης και Νότιας Κυνουρίας για την υποστήριξη Γραφείου Δόμησης

Νοέμβριος 10, 2019 - 15:18
0 σχόλια

Τη σύναψη σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Τρίπολης - Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Διεύθυνσης Πολεοδομίας και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας για την υποστήριξη του Γραφείου Δόμησης του Δήμου Νότιας Κυνουρίας αποφάσισε κατά πλειοψηφία το ΔΣ Νότιας Κυνουρίας.

Αναλυτικά το Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας αποφάσισε κατά πλειοψηφία:

1. Διορθώνει τον τίτλο του θέματος έτσι ώστε να έχει ως εξής: «Περί της σύναψης σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Τρίπολης- Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών & Διεύθυνσης Πολεοδομίας και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας για την υποστήριξη του Γραφείου Δόμησης του Δήμου Νότιας Κυνουρίας».

2. Εγκρίνει την υπογραφή της Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας με το Δήμο Τρίπολης - Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών με αντικείμενο την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης - Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας προς τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας - Γραφείο Δόμησης με το απαιτούμενο προσωπικό (Πολιτικό Μηχανικό Π.Ε ή Τ.Ε & Μηχανολόγο Μηχανικό ΠΕ ή Τ.Ε.) το σχέδιο της οποίας επισυνάπτεται και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παρούσης και αποδέχεται τους όρους υλοποίησής της.

3. Ορίζει εκπρόσωπο στη Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης του άρθρου 7 της Σύμβασης Διαδημοτικής Συνεργασίας, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Ευσταθίου Θεόδωρο με αναπληρωτή του τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Διαμαντή Κωνσταντίνο.

4. Εξουσιοδοτεί το Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας κ. Λυσίκατο Χαράλαμπο α) για την υπογραφή της ανωτέρω Σύμβασης, β) να προβεί σε ενέργειες που θα απαιτηθούν για την υλοποίηση της Προγραμματικής Σύμβασης.
Κατά της ανωτέρω απόφασης για τους λόγους που ανέφερε στο εισηγητικό μέρος της παρούσης ψήφισε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χείλαρης Νικόλαος.

Αντικείμενο της παρούσας σύμβασης διαδημοτικής συνεργασίας αποτελεί η υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης - Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών & Πολεοδομίας προς τον Δήμο Νότιας Κυνουρίας - Γραφείο Δόμησης με το απαιτούμενο προσωπικό (Πολιτικό Μηχανικό Π.Ε ή Τ.Ε & Μηχανολόγο Μηχανικό ΠΕ ή Τ.Ε.). Αρμοδιότητες του εν λόγω προσωπικού θα είναι:
α) Πολιτικός Μηχανικός
▪ έλεγχος φακέλων Ο.Α. για έκδοση Έγκρισης & Άδεια Δόμησης, πληροφορίες Γ.Ο.Κ & Ν.Ο.Κ, Γ.Π.Σ (Γενικά Πολεοδομικά Σχέδια), Σχέδια Πόλεων, Χρήσεις Γής, Πολεοδομικές Εφαρμογές.
β) Μηχανολόγος Μηχανικός
▪ έγκριση και θεώρηση Η/Μ εγκαταστάσεων, ΚΕΝΑΚ (Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτιρίων).

Συμφωνείται ότι το προσωπικό το οποίο πρόκειται να απασχοληθεί για την εκπλήρωση του αντικειμένου της σύμβασης αυτής, θα μετακινείται στην έδρα του Γραφείου Δόμησης Δήμου Νότιας Κυνουρίας σε τακτά χρονικά διαστήματα και όταν αυτό θεωρείται αναγκαίο.
Η αξιοποίηση του προσωπικού αυτού θα γίνει κατά την κρίση των Προϊσταμένων των δύο Υπηρεσιών.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.