Δεύτερος αγώνας Tripoli Apnea Competition

Δεύτερος αγώνας Tripoli Apnea Competition

Ιανουάριος 15, 2018 - 12:01
0 σχόλια

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανακοινώθηκε ο αγώνας Tripoli Apnea Competition που θα γίνει στη πισίνα της Τρίπολης στις 11 Μαρτίου 2018.

Έπειτα από τον πρώτο αγώνα που ήταν άκρως επιτυχημένος  από συμμετοχές αλλά και από επιδόσεις  οι αθλητές της ελεύθερης κατάδυσης στην Ελλάδα θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διεκδικήσουν τα μετάλλια στον αγώνα της Τρίπολης.

Μάλιστα ενώ ο αγώνας έχει μόλις μια εβδομάδα από την προκήρυξή του και υπολείπονται σχεδόν δύο μήνες μέχρι να γίνει ήδη οι συμμετοχές έχουν φτάσει τις 21 δείχνοντας το ενδιαφέρον των αθλητών για τη συγκεκριμένη διοργάνωση ,αλλά και την εμπιστοσύνη τους για έναν άρτιο αγώνα από τον διοργανωτή Πολίτη Χρήστο.

Μάλιστα στην κατηγορία Πελοπόννησος υπάρχουν ήδη 11 συμμετοχές αναμένοντας με ενδιαφέρον και εκεί τη μάχη για τα μετάλλια.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.