Αυτοψία στο οδικό έργο Κοντοβάζαινα - Πάος (pics,vid)

Αυτοψία στο οδικό έργο Κοντοβάζαινα - Πάος (pics,vid)

Αύγουστος 31, 2017 - 22:09
0 σχόλια

Στον δρόμο Κοντοβάζαινα-Πάος, σε έργο που ήδη εκτελείται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου- ΠΕ Αρκαδίας για την εξυπηρέτηση των κατοίκων όχι μόνο της Κοντοβάζαινας αλλά και άλλων χωριών της περιοχής  βρέθηκε ο αντιπεριφειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Στην αυτοψία ο κ. Γιαννακούρας μίλησε για την εργολαβία, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον Οκτώβριο και θα λύσει πολλά προβλήματα που υπάρχουν στον συγκεκριμένο δρόμο.
«Ο σκοπός της επίσκεψής μας, μαζί με τεχνικό κλιμάκιο της Περιφέρειας, αλλά και τον Αντιδήμαρχο Γορτυνίας Κ.Κοσμόπουλο και τους Προέδρους των χωριών Κοντοβάζαινας και Βουτσίου, ήταν να δούμε από κοντά τις παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν από τον εργολάβο, ώστε ο δρόμος να είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής για τους οδηγούς.

Επιπλέον διαπιστώσαμε από την αυτοψία που πραγματοποιήσαμε και κάποιες άλλες ελλείψεις, που υπάρχουν, και δεν καλύπτονται από την υπάρχουσα εργολαβία και θα προχωρήσουμε σε δημοπράτηση νέου έργου.

Βασικός σκοπός και στόχος της Περιφερειακής Αρχής, η βελτίωση όλου του οδικού δικτύου της Αρκαδίας, το οποίο είναι πολύ μεγάλο, αλλά μέχρι τώρα έχουμε προχωρήσει σε σημαντικές παρεμβάσεις, ενώ έχουμε κάνει και διανοίξεις νέων δρόμων, βάσει πάντα της ιεράρχησης των αναγκών που υπάρχουν καθώς και των οικονομικών δυνατοτήτων της Περιφέρειας.

Με στόχο την αρτιότερη εκτέλεση των οδικών έργων που υλοποιούνται σε όλη την Αρκαδία, μαζί με τεχνικούς της Περιφέρειας, πραγματοποιούμε αυτοψίες και επιτόπιους ελέγχους στα έργα.

Βλέπουμε από κοντά την πορεία εξέλιξής τους και διαπιστώνουμε τυχόν ελλείψεις, ενώ επισημαίνουμε και παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν, οι οποίες δεν είχαν προβλεφθεί από την αρχή.

Επιπλέον συνομιλούμε και συνεργαζόμαστε άριστα με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α' Βαθμού και με κατοίκους των χωριών. Καταγράφουμε ανάγκες και βάσει των πόρων που διαθέτουμε ως Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας, προχωρούμε σε επίλυση των προβλημάτων που μας αναφέρονται ή που διαπιστώνουμε ιδίοις όμμασι.»

Video: 

Αυτοψία Γιαννακούρα στο έργο που εκτελείται στον δρόμο Πάος- Κοντοβάζαινα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.