Αύριο παραδίδεται το νέο πάρκινγκ στην Τρίπολη (photos)

Αύριο παραδίδεται το νέο πάρκινγκ στην Τρίπολη (photos)

Απρίλιος 15, 2014 - 11:59
6 σχόλια

Η νέα θέση στάθμευσης επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως και Δημητρακοπούλου αύριο σύμφωνα με πληροφορίες θα παραδοθεί.

Πυρετωδώς οι εργάτες, ετοιμάζουν το νέο χώρο στάθμευσης, ο οποίος όπως λέγεται είναι καθαρά για δίκυκλα οχήματα και ΑΜΕΑ.

Από χθες ήδη έχει αρχίσει να πλακοστρώνεται η εν λόγω περιοχή, ενώ όπως όλα δείχνουν το εν λόγω πάρκιν δείχνει να είναι εξυπηρετικό για όλους τους πολίτες, πέραν αυτού η περιοχή αρχίζει να ομορφαίνει, δίνοντας μια αλλιώτικη αίσθηση στο χώρο, αφού αυτός ο τρόπον τινά «ακάλυπτος» χώρος που είχε δημιουργηθεί παύει να υπάρχει.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

<p>επρεπε να φτασουμε ενα μηνα πριν τις εκλογες για να φτιαξετε κατι *** !! αφου σας ψηφιζουνε τα ζωα...</p>

Ωραία τα λές GIANNIS αλλά γιατί βγάζεις τον εαυτό σου απέξω? Εκτός αν εσύ ψηφίζεις σε άλλο Δήμο...

καλο ειναι αυτο αλλα θα χρειστουν και αλλα παρκιν γυρω απο το κεντρο και ελπιζω να φτιαχτουν γρηγορα.

Το πιο εντυπωσιακό πάντως είναι η ταχύτητα με την οποία προχωράνε τα έργα. πραγματικά τα παιδία έδωσαν τα ρέστα τους και μέσα σε 3 μέρες παραδίδουν ένα έργο που υπό άλλες συνθήκες θα τελείωνε σε 10. πέρασα 10 φορές σήμερα και από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν σήκωσαν κεφάλι. μπράβο ρε παλικαράκια.

Για πρώτη φορά στο δήμο φτιάχνονται 10 parking . Ποτέ μέχρι τώρα καμία δημοτική αρχή δεν είχε αγγίξει αυτό το θέμα. Και για το Giannis ας βγει μία βόλτα να δει ότι τα έργα έχουν ξεκινήσει από την πρώτη χρονιά και όχι τον τελευταίο μήνα . Εκτός εάν δε μένει στην Τρίπολη.

Ρε τους ταριφες θα τους βγαλεται απο την πλατεια Αγ.βασιλειου να εχει ροη η κινηση, και περιφεριακα να γινουν θεσεις μονο ολιγολεπτης στασης, και οχι μονιμης σταθμευσεις , ή θα κοιταξουμε παλι να ανακαλειψουμε τον τροχο?