Άστρος: Ημερίδα Διάχυσης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος eTwinning

Άστρος: Ημερίδα Διάχυσης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος eTwinning

Απρίλιος 08, 2024 - 16:53
0 σχόλια

Οι μαθητές/τριες και οι καθηγητές/τριες των  Γυμνασίων Άστρους, Αγίου Ανδρέα, Παραλίας Τυρού,  Λεωνιδίου και των Γενικών Λυκείων Άστρους και  Λεωνιδίου σας προσκαλούν την  Τρίτη 9 Απριλίου 2024  στις 11:00-14:00  στο Πνευματικό Ίδρυμα  “Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη”  στο Άστρος, στην ημερίδα Διάχυσης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος  eTwinning “A magical journey through European culture”. 

Το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με τα σχολεία: 1ο Πρότυπο Γυμνάσιο Ιλίου  Αττικής, το Colegio Santo Tomás de Aquino από την πόλη Inca της Μαγιόρκα, το Școala  Gimnazială Nr 30 από την Timișoara της Ρουμανίας και το Collège William Henri Classen από  το Ailly-sur-Noye της Αμιένης της Γαλλίας. 

Οι στόχοι του προγράμματος είναι η Διάσωση και Διατήρηση της άυλης, πολιτιστικής,  ευρωπαϊκής κληρονομιάς όπως οι διάλεκτοι που αντιμετωπίζουν εξαφάνιση  (Τσακώνικη, Καταλανική, Ρουμανική Μπανάτ και Γαλλική Picardie), οι λαϊκοί χοροί, τα  υφαντά, η παραδοσιακή ενδυμασία και τα έθιμα, η τοπική γαστρονομία και η  αρχιτεκτονική.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 9-10 Απριλίου 2024-1 by Arcadiaportal.gr on Scribd


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.