Αστέρας-Πανιώνιος: «Κιτρινομπλέ» κυριαρχία στην Τρίπολη

Αστέρας-Πανιώνιος: «Κιτρινομπλέ» κυριαρχία στην Τρίπολη

Οκτώβριος 20, 2017 - 21:16
0 σχόλια

Ο Αστέρας υποδέχεται τον Πανιώνιο την Κυριακή στις 16.00 και καλείται να δώσει συνέχεια στο θετικό σερί αποτελεσμάτων που έχει δημιουργήσει κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Οι «κιτρινομπλέ» φιλοξενούν τον φορμαρισμένο Πανιώνιο για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος σε ένα ματς που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς πρόκειται για δύο ομάδες που προσφέρουν θέαμα στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν και παρόμοιους στόχους.

Ο Αστέρας από την πρώτη στιγμή που έπαιξε στη μεγάλη κατηγορία έδειξε «τα δόντια» του στον Πανιώνιο τον οποίο και κέρδισε με 1-0 με γκολ του Φιλομένο σε ένα παιχνίδι του 2007, ενώ έχασε το αμέσως επόμενο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με το απίθανο σκορ 3-4!

Αυτή έμελλε να είναι η πρώτη αλλά και η τελευταία νίκη του Πανιωνίου στην Τρίπολη, αφού από τότε ο Αστέρας έχει «χτίσει» την δική του ιστορία που είναι γεμάτη νίκες και θετικά αποτελέσματα.

Για την ακρίβεια, η ομάδα της Αρκαδίας έχει κερδίσει στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»  σε δέκα ματς 8 φορές τον Πανιώνιο, με ένα παιχνίδι να έχει λήξει ισόπαλο με 1-1. Οσο για το αγαπημένο σκορ, αυτό είναι το 2-0 καθώς το συναντάμε τρεις φορές.

Αν θα μιλήσει η ιστορία, αυτό θα φανεί την Κυριακή, πάντως το παρελθόν των αναμετρήσεων Αστέρας-Πανιώνιος είναι με μεγάλη διαφορά υπέρ των Αρκάδων μιας και έχουν να χάσουν σε εντός έδρας παιχνίδι από το 2009!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.