Αστέρα έχεις πρωτάθλημα

Αστέρα έχεις πρωτάθλημα

Σεπτέμβριος 05, 2016 - 10:45
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι απόλυτα έτοιμος για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων και του πρωταθλήματος και ασφαλώς για την δέκατη παρουσία του στα σαλόνια της Super League.

Τα φιλικά παιχνίδια της αρκαδικής ομάδας ολοκληρώθηκαν σε Τρίπολη και Σπάρτη κόντρα στον Παναρκαδικό και την ομώνυμη Λακωνική ομάδα που θα αγωνίζεται πλεόν στο πρωτάθλημα της Football League από την νέα αγωνιστική χρονιά το Σαββατοκύριακο 3-4 Σεπτεμβρίου.

Τα δύο τελευταία φιλικά παιχνίδια ουσιαστικά είχαν περισσότερο ρόλο προπονητικού χαρακτήρα και εγρήγορσης για τους ποδοσφαιριστές με στόχο να παραμείνουν σε ρυθμούς αγώνων με τον Μάκη Χάβο να δίνει σε όλους την ευκαιρία και παράλληλα να γίνονται οι απαραίτητες δοκιμές και να βγαίνουν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.

Για ένα ακόμα καλοκαίρι ο Αστέρας Τρίπολης επέλεξε το εξωτερικό για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του με την Ολλανδία και στις άψογες προπονητικές εγκαταστάσεις του Όστερμπεργκ να είναι το μέρος όπου πραγματοποιήθηκε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και τα πρώτα του φιλικά παιχνίδια με τους κιτρινομπλέ να βάζουν τις βάσεις της νέας ομάδας που θέλουν να δημιουργήσουν.

Ακολούθησε η Ελλάδα με δυνατά φιλικά τύπου μονταρίσματος με τον Μάκη Χάβο και τους συνεργάτες του να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από την εξέλιξη της προετοιασίας όσο και από την διάθεση των ποδοσφαιρστών με το υψηλό επίπεδο να ανεβάζει τον ανταγωνισμό στις τάξεις της ομάδας.

Από τα πρώτα δείγματα φάνηκε πως ο νέος Αστέρας αρέσει, πως κάτι καλό χτίζεται με την κιτρινομπλέ αρμάδα να αφήνει άκρως θετικά μηνύματα και να πολλές υποσχέσεις στους φιλάθλους της για μια συναρπαστική χρονιά με πολλές συγκινήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο με μοναδικό μελανό σημείο της προετοιμασίας τον τραυματισμό του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου που θα μείνει αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Αστέρας Τρίπολης είναι έτοιμος για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του και την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League που όπως φαίνεται (Θεού θέλοντος, Κοντονή και ΕΠΟ επιτρέποντος) θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου μετά τις επίσημες διαβεβαιώσεις του αρμόδιου Υφυπουργού και του προέδρου της Λίγκας μετά την προ ημερών συνάντηση με εκπροσώπους των ΠΑΕ.

Η πρεμιέρα του Αστέρα Τρίπολης δεν θα γίνει όπως όλα δείχνουν στο ''Καραισκάκης'' με τον Ολυμπιακό όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένη η πρώτη αγωνιστική αλλά στην Νέα Σμύρνη και τον Πανιώνιο (απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις) λόγω των γνωστών προβλημάτων που έχουν προκύψει από την διακοπή με το συνδρομιτικό κανάλι της Nova με την 3η αγωνιστική.

Όπως και να έχει όπου να αγωνιστούν οι κιτρινομπλέ είναι απόλυτα έτοιμη με τους προπονητικούς ρυθμούς την εβδομάδα αυτή που διανύουμε να αναμένεται να κορυφωθούν έτσι ώστε ο Αστέρας να παρουσιαστεί έτοιμος  για την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος.

Σε αυτή την δεκαετή παρουσία του στην Super League ο Αστέρας Τρίπολης έχει πετύχει πολλά περισσότερα από όσα ιστορικές ομάδες με περισσότερα χρόνια στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου μα πάνω απ' όλα έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των Ελλήνων φιλάθλων και έχει κερδίσει την αναγνώριση όλων για την οργάνωση και τα εξαιρετικά του αποτελέσματα.

Το νέο ταξίδι ξεκινά. Πάρε θέση στο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' ζήσε από κοντά την προσπάθεια του Αστέρα Τρίπολης σε πρώτάθλημα Ελλάδος και Κύπελλο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.