Επικαιρότητα

Latest

Τρίπολη: 1o Φεστιβάλ Πράσινων Ονείρων

Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας διοργανώνει την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, με την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης, το 1ο Φεστιβάλ Πράσινων Ονείρων, στο Άλσος Αγίου Γεωργίου Τρίπολης, με συμμετοχή 400 μαθητών και εκπαιδευτικών από επτά Νηπι

Περισσότερα

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο στον διαγωνισμό «Bravo Schools - Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο»

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο συμμετέχει στον 7ο Πανελλήνιο Σχολικό διαγωνισμό, , στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας « Bravo Schools- Δημιουργούμε έναν καλύτερο κόσμο» Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία στοχεύει στην ανάδειξη ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προσεγγίσεων σ

Περισσότερα

Χωρίς ρεύμα χωριά της Τεγέας την Παρασκευή

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 31/05/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτροδότησης στα παρακάτω Τ.Δ.

Περισσότερα

Ήρθε η ώρα

Το σκίτσο του Γιώργου Καπράνου.

Περισσότερα

Δήμος θα καταβάλει αποζημίωση ύψους 200.000 ευρώ για τον θάνατο 65χρονου ύστερα από επίθεση αγέλης σκύλων

Αποζημίωση ύψους 200.00 ευρώ καλείται να καταβάλει ο Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη, στα παιδιά ενός άνδρα 65 ετών ο οποίος έχασε τη ζωή του ύστερα από επίθεση σκύλων τον Μάρτιο του 2020.

Περισσότερα

Ιωάννα Λυτρίβη: Μια Ελλάδα με όλους, για όλους! (vid)

Η υφυπουργός Παιδείας Ιωάννα Λυτρίβη σε συνεδρίαση των συναρμόδιων υπουργείων στη Βουλή για το θέμα της συμπερίληψης στην εκπαίδευση για τα άτομα με αναπηρία, αναφέρθηκε στο πλαίσιο των δράσεων που στοχεύουν στην εξασφάλιση συμπερίληψης στην Επαγγ

Περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη Φορολοταρία Απριλίου

Πραγματοποιήθηκε από την ΑΑΔΕ η φορολοταρία που «μοιράζει» από 1.000 ευρώ και 50.000 ευρώ. Πρόκειται για την 30η δημόσια κλήρωση και αφορά στις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον Απριλίου 2024.

Περισσότερα

«Κύριε Πτωχέ, σας ενδιαφέρει πραγματικά η στήριξη των παραγωγών της Πελοποννήσου;»

Πριν δύο και πλέον μήνες, μετά από συναντήσεις που είχα με παραγωγούς εσπεριδοειδών της Λακωνίας, πήρα την πρωτοβουλία να προτείνω να συζητηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο το θέμα που έχει προκύψει με την αθρόα εισαγωγή των αιγυπτιακών προϊόντων στ

Περισσότερα

Αγρυπνία για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών στον Μητροπολιτικό Ναό Τρίπολης (pics)

Τήν Τρίτη  28 Μαίου 2024, τελέσθηκε ἱερά Ἀγρυπνία, ἐπ' εὐκαιρίᾳ τῆς ἐνάρξεως τῆς ἐξεταστικῆς περιόδου ὅλων τῶν βαθμίδων τῆς ἐκπαιδεύσεως στόν Μητροπολιτικό Ἱερό Ναό Ἁγίου Βασιλείου Τριπόλεως.

Περισσότερα

Η Save a Greek Stray διαψεύδει κατηγορηματικά τον αντιδήμαρχο Παπαδάτο

Το "σίριαλ" μεταξύ Δήμου Τρίπολης και Save a Greek Stray συνεχίζεται με τις δύο πλευρές να έχουν εντελώς διαφορετική άποψη για το τι γίνεται στο καταφύγιο των αδέσποτων .

Περισσότερα

Βεβαιώσεις μόνιμης κατοικίας - Νέα διευκρινιστική εγκύκλιο εξέδωσε το ΥΠΕΣ

Βεβαιώσεις μόνιμης κατοικίας – Διευκρινιστική εγκύκλιος για την έκδοσή τους

Περισσότερα

Το Αρκαδικό χωριό μετράει αντίστροφα για την έλευση του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι πλησιάζει και το Αρκαδικό χωριό αποτελεί έναν από τους πιο όμορφους και ιδιαίτερους προορισμούς με την θάλασσα να αποτελεί το σημείο αναφοράς.

Φωτογραφία από Π.Τ.

Περισσότερα

Τατούλης: Πτωχός, Παπαθανάσης και Καλλίρης «τάζουν λαγούς με πετραχήλια»

Οι παλιοί καλοί συνεργάτες (όπως οι ίδιοι ισχυρίζονται), Δημήτρης Πτωχός και Νίκος Παπαθανάσης συναντήθηκαν σήμερα στην Τρίπολη μαζί με τον γνωστό στην Πελοπόννησο κ. Πελοπίδα Καλλίρη για να «τάξουν λαγούς με πετραχήλια».

Περισσότερα

Τρίπολη: Θερμό χειροκρότημα για την παράσταση «Débrayage» από τη Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης (pics,vid)

Το θεατρόφιλο κοινό της Τρίπολης απόλαυσε τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 τη Θεατρική Ομάδα Μεγαλόπολης που παρουσίασε τη νέα της παραγωγή, το σύγχρονο θεατρικό έργο «Débrayage» (Αποσύμπλεξη) του Γάλλου συγγραφέα Remi de Vos.

Περισσότερα

Σελίδες