Αρκαδικός: Φιλικά με Κηφισιά και Προμηθέα

Αρκαδικός: Φιλικά με Κηφισιά και Προμηθέα

Σεπτέμβριος 18, 2015 - 11:51
0 σχόλια

Η προετοιμασία του Αρκαδικού συνεχίζεται σε πολύ υψηλούς ρυθμούς  με την ομάδα της Τρίπολης να δίνει δύο φιλικές αναμετρήσεις σε διάστημα δύο ημερών σε Αθήνα και Τρίπολη αντίστοιχα κόντρα στην Κηφισιά αρχικά και τον Προμηθέα στην συνέχεια.

Ο Γιάννης Καστρίτης στα δύο αυτά δυνατά τεστ θα έχει την δυνατότητα να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του ενώ αναμένεται να κάνουν το ντεμπούτο τους με την νκυανόελυκη φανέλα και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Νουουτίνεν, Μπράουν, Στεφανίδης).

Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της Παρασκευής (18/9, 17:00) ο Αρκαδικός θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά σε ένα πολύ δυνατό τεστ κόντρα σε μία ομάδα που προσεχώς θα βρει ως αντίπαλο της στην Basket League στο Ζηρίνειο κλειστό γυμναστήριο.

Το απόγευμα του Σαββάτου (19/9, 17:00) ο ΣΕΦΑ αυτή την φορά στην Τρίπολη θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα στο εξ αναβολής φιλικό παιχνίδι ομάδα του Πέτρου Νοέα που περασμένη σεζόν αγωνίζονταν με την φανέλα του Αρκαδικού. 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.