Αποχώρησε η παράταξη Παυλή από το Δημοτικό Συμβούλιο

Αποχώρησε η παράταξη Παυλή από το Δημοτικό Συμβούλιο

Σεπτέμβριος 30, 2012 - 17:08
11 σχόλια

Τα σκουπίδια έφεραν ένταση για άλλη μια φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο με τη παράταξη Παυλή να αποχωρεί

Σε λίγο περισσότερα


11 Σχόλια

Για άλλη μια φορά ο Κος Παυλής απέδειξε ότι δεν ακολουθεί τις δημοκρατικές διαδικασίες και εξακολουθεί την πολιτική των θεατρινισμών.

Το θέμα με τα σκουπιδια αγαπητε μου ηταν πολυ σοβαρο! Επρεπε να συζητηθει γιατι εχει γινει ο δημοσ Τριπολης ρομπα με αυτα που εχει κανει ο Σμυρνιωτης. Συζητουν αλλα και αλλα θεματα αλλες φορες αυτο θα ηταν δυσκολο να συζητηθει? Αλλα δεν βολευει φυσικα τον Σμυρνιωτη γιατι εχει λερωμενη την φωλιτσα του!!!!

Αγαπητέ μου το σημερινο συμβούλιο ήταν έκτακτο και με μοναδικο θεμα το επιχειρησιακο προγραμμα το δήμου για τα επομενα χρόνια. Ειχε οριστει απο την αρχη σα μοναδικό θεμα αυτό γιατι ήταν πολυ σημαντικο. Για τα σκουπιδια ο δήμαρχος ζήτησε να συζητήσει αλλα σε επομενο συμβούλιο μαζί και με άλλα θεματα. Αλλα ο Κος Παυλής φαίνεται δεν τον ενδιαφέρει τί εργα θα κάνει ο δήμος τα επομενα χρόνια , αλλα μόνο τα σκουπίδια που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές του εταιρίες.

<p>ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ,ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ****</p>

Συνέχισε Δήμαρχε να κράτας καθαρό τον Δήμο μας και μη μασάς με τους διάφορους κυρίους που θέλουν να μαζέψουν ψηφαλάκια βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία μας και το μέλλον των παιδίων μας(και ας μας πουν παπαγαλακια,σκιουράκια,λιονταράκια,σκυλάκια κ.α. του Δημάρχου)

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΑΖΕΙ Ο Κος ΠΑΥΛΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΆΤΩΝ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΕ ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ? ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ? ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΗ. ΒΑΛΤΕ ΦΡΕΝΟ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ!!!

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΙΛΑΤΕ? ΥΠΑΡΧΕΙ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΞΕΡΟΥΜΕ? ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ! ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ!!

Φυσικά και υπάρχει επιχειρησιακό προγραμμα, είναι πάνω απο 300 σελίδες , εχει αναρτηθεί στο ιντερνετ και οποιος πραγματικά ενδιαφέρεται μπορεί να το διαβάσει. Μέσα στο προγραμμα αυτο υπάρχουν προτάσεις που αφορουν και το περιβάλλον. Αλλά δυστυχώς η παράταξη του κυριου Παυλή ενδιαφέρεται μόνο για το δικό της επαγγελματικό περιβάλλον και τσέπη. Βλέπετε όλα τα μέλη της παράταξης είχαν αναγει στο παρελθον αλλά και τώρα τα σκουπιδια σε μόνιμο επάγγελμα...