Απόλλωνας Τυρού - Δόξα Μεγαλόπολης 1-2 (pics,vid)

Απόλλωνας Τυρού - Δόξα Μεγαλόπολης 1-2 (pics,vid)

Νοέμβριος 14, 2021 - 20:25
0 σχόλια

Η Δόξα Μεγαλόπολης έκανε την ανατροπή και τελικά έφυγε νικήτρια από τον Τυρό επικρατώντας του Απόλλωνα με σκορ 1-2 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας.

Η ομάδα του Απόλλωνα προηγήθηκε στο σκορ με τον Χείλαρη όμως ένα αυτογκόλ του Φασιλή και ένα τέρμα από τον Καντέλη στο δεύτερο ημίχρονο έγραψαν το 1-2 και έδωσαν στην Δόξα Μεγαλόπολης το τρίποντο της νίκης.

Δείτε στο βίντεο από τον Nigel Copage και το leondion.gr τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα του Απόλλωνα Τυρού με την Δόξα Μεγαλόπολης.

Απόλλωνας Τυρού: Τριανταφύλλου, Ψαρολόγος, Φασιλής, Λαλουδάκης, Παρασκευάς, Κωνσταντάς Α., Κορολόγος, Κωνσταντάς Γ., Καμβύσης, Μέγας, Χείλαρης.

Δόξα Μεγαλόπολης: Δημητρέλης, Αλεξανδρής Γ., Γιαννόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Γιαννακούρας, Μοσχίδης, Γεωργακόπουλος, Καντέλης, Αλεξανδρής Ν., Σταθούρος, Λυμπερόπουλος Δ.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Απόλλωνας Τυρού - Δόξα Μεγαλόπολης 1-2


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.