Από τα Χανιά στη Σπάρτη και τελικά Χανιά ο Έγκον

Από τα Χανιά στη Σπάρτη και τελικά Χανιά ο Έγκον

Ιανουάριος 19, 2017 - 18:25
0 σχόλια

Σε σήριαλ εξελίχθηκε η μεταγραφή του Ένρίκε Έγκον με τον Βραζιλιάνο μέσο να ανακοινώνεται τελικά το απόγευμαμτης Πέμπτης από τα Χανιά με την Κρητική ομάδα να γίνεται ο νέος σταθμός της καριέρας του.

Ο Ενρίκε Έγκον έφθασε μια ανάσα από τα Χανιά με την Σπάρτη να μοιάζει να κλέβει μέσα από τα χέρια των Κρητικών τον ποδοσφαιριστή και να τον φέρνει στην Λακωνία με τα Χανιά να κάνουν ξανά την αντροπή και να ανακοινώνουν τελικά την απόκτηση του Βραζιλιάνου.

Ο Ενρίκε Έγκον που θα συνεχίσει τελικά να αγωνίζεται στα Χανιά για το πρωτάθλημα της football league είναι γνωστός στο Αρκαδικό κοινό καθώς είχε αγωνιστεί στο παρελθόν για δύο χρόνια με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Χανίων

«Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του προέδρου κ. Μελά ο Εγκον βρέθηκε στην Αθήνα και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας.
Δέχθηκε τους αρχικούς όρους της ομάδος μας και ζητώντας συγγνώμη για την αναίτια συμπεριφορά του,Υποσχέθηκε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για να βοηθήσει την ομάδα μας.

Έρχεται αύριο στην πόλη μας για να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδος.

Έτσι το σήριαλ Εγκον έλαβε αίσιο τέλος για τον ΑΟ.ΧΑΝΙΑ »

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.