Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα

Αύγουστος 24, 2010 - 00:34

Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της φετινής Σούπερ Λίγκ ξεκίνησε και μαζί με αυτήν ξεκίνησε και η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε μία απογευματινή προπόνηση, η οποία είχε χωριστεί σε δύο μέρη. Αρχικά έγιναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης με αρκετές ταχύτητες και στη συνέχεια ασκήσεις με μπάλα στο γήπεδο, ενώ δόθηκε αρκετό βάρος σε θέματα τακτικής.

Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν σήμερα οι Ριμκεβίτσιους, Κρις, Τζουμάκας, Αράς και Καρέρα, ενώ η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα (18.30).

Μιλώντας για την έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα της πρεμιέρας στο Ηράκλειο ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έχουν καταβάλει όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στα φιλικά παιχνίδια, όπου σχεδόν όλοι είχαν τον ίδιο χρόνο συμμετοχής.

Τα φιλικά παιχνίδια έγιναν για να δούμε πώς είμαστε σε θέματα φυσικής κατάστασης και κατάστασης. Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που έδειξαν οι παίκτες μου, στο μεγαλύτερο μέρος των φιλικών παιχνιδιών. Έχω εικόνα για κάθε παίκτη ξεχωριστά, αλλά και για την ομάδα γενικότερα έχω εικόνα ξεκάθαρη.

Ξεκινάμε σήμερα την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, όπου θα έχουμε δύο απουσίες βασικών παικτών (Μπαστία, Ουριμπάρι) και εύχομαι οι δύο ακόμα τραυματίες (Καρέρα, Αράς) να είναι καλά, ούτως ώστε να πάμε στην Κρήτη με όσο το δυνατόν λιγότερες απουσίες»

Πηγή:http://www.asterastripolis.gr/

Ειδήσεις: