Αντάμωμα και Γενική Συνέλευση για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Καρυωτών Αρκαδίας

Αντάμωμα και Γενική Συνέλευση για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Καρυωτών Αρκαδίας

Μάρτιος 03, 2020 - 09:36
0 σχόλια

Αγαπητοί Συμπατριώτες και Φίλοι μας,

Καλή Χρονιά , Υγεία και Προκοπή σε όλους

Σας καλούμε την Κυριακή, 8 Μαρτίου 2020 και ώρα 10:30 το πρωί στο αντάμωμα των Συμπατριωτών μας και στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Καρυωτών Αρκαδίας Ο ΛΥΚΑΙΟΣ ΔΙΑΣ που θα γίνει στην αίθουσα της Ένωσης Τριπολιτών Αττικής, οδός Γ΄ Σεπτεμβρίου και Πολυτεχνείου 12, 1ος όροφος (τηλέφωνο αίθουσας 210. 5235859) κατόπιν της από 22/1/2020 απόφασης του ΔΣ, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Εκλογή Προεδρείου Γ.Σ.
Διοικητικός / Οικονομικός Απολογισμός του  Δ.Σ.
Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
Έγκριση Απολογισμών – Απαλλαγή  Ευθυνών των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου

Η Γενική Συνέλευση της 8/3/2020 είναι μια ευκαιρία για Αντάμωμα των Μελών και Φίλων του Συλλόγου που γίνεται σε βαρύ κλίμα λύπης και πένθους λόγω των πρόσφατων και διαδοχικών απωλειών συμπατριωτών μας που μας οδήγησε σε ματαίωση Χοροεσπερίδας.

Είναι όμως και εξαιρετικά κρίσιμη για το μέλλον, τη δράση του Συλλόγου μας και τις προοπτικές βελτίωσης της ζωής των συμπατριωτών μας. Η πολυπληθής παρουσία στο Αντάμωμα, τονώνει το ηθικό όλων μας και σηματοδοτεί τη συνέχιση μιας επιτυχημένης πορείας του Συλλόγου. Η  αποδοτική λειτουργία  των  Αναπτυξιακών Έργων – Σταθμών και Χώρων που ολοκλήρωσε ο Σύλλογος για το Χωριό (και την ευρύτερη περιοχή) , απαιτεί:

τον συντονισμό της φιλοξενίας των Αρχαιολόγων – Ελλήνων και Ξένων – τα επόμενα Καλοκαίρια,
τη λειτουργία του Κυλικείου για την εξυπηρέτηση των αναγκών του Χωριού και των επισκεπτών, για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις ροών επισκεψιμότητας και αναζωογόνησης του Χωριού, και
την προετοιμασία προτάσεων συνεργασίας με φορείς της Πολιτείας και του πολιτισμού (δήμος, περιφέρεια, πανεπιστήμια) για την ανάδειξη και αξιοποίηση των υποδομών μας.

 

Σας περιμένουμε όλους – θα γίνει κοπή της πίτας και θα τηρήσουμε την παράδοση με κεράσματα, ευπρόσδεκτες όλες οι προσφορές σας σε εδέσματα και ποτά.

 

Γ Ι Α   Τ Ο   Δ Ι Ο Ι Κ Η Τ  Ι  Κ Ο   Σ Υ Μ Β Ο Υ Λ Ι Ο

Ανδρέας Κωνσταντίνου, Πρόεδρος     Αντωνία Καραγιάννη, Γεν. Γραμματέας                6977436655, an-kon@hotmail.com                          6938431125, antonia_karayianni@yahoo.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.