Επικαιρότητα

Latest

Το ετήσιο αντάμωμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αθηνών «Παραδείσια Αρκαδίας»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αθηνών "Παραδείσια Αρκαδίας" σας προσκαλεί στο ετήσιο αντάμωμα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου 2024 στις 19.00, στο μουσικό μεζεδοπωλείο "ΜΑΝΤΑΜ ΠΕΛΑΖΙ", στο Περιστέρι, Πελασγίας 3.

Περισσότερα

Αυγενάκης: Οι πληρωμές από τον ΟΠΕΚΕΠΕ θα συνεχισθούν έως τον Ιούνιο

Εντός του Ιουνίου θα ολοκληρωθούν οι πληρωμές των αγροτών, ενώ ήδη γίνεται έλεγχος από τον ΟΠΕΚΕΠΕ σε τρεις περιπτώσεις συνδεδεμένων ενισχύσεων.

Περισσότερα

Συνδιοργανώτρια του Διεθνούς νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου η Περιφέρεια

Συνδιοργανώτρια του Διεθνούς νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Κορίνθου με τίτλο «Το Αρχαίο Δράμα στην Εκπαίδευση του 21ου αιώνα» είναι η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Περισσότερα

Κορινθία: Συνελήφθη 38χρονος για κλοπή

Συνελήφθη, χθες (7.5.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 38χρονος ημεδαπός, γιατί την 6.5.2024 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων, αφαίρεσε από οικόπεδο - 2- μπαταρίες φορτηγών οχημάτων.

Περισσότερα

Μεσσηνία: Επίθεση σκύλου σε 6χρονο κοριτσάκι

Με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και στην πλάτη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο  Καλαμάτας  ένα κοριτσάκι 6 χρονών  , μετά από επίθεση που δέχτηκε απο σκύλο .   Το περιστατικό συνέβη σε σπίτι στην 

Περισσότερα

Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί στην Τρίπολη την Πέμπτη λόγω έργων

Σας ενημερώνουμε ότι, την Πέμπτη 9/5/2024 η οδός Καλαμάτας θα είναι κλειστή από το ύψος της οδού Αγ. Παντελεήμονος έως το ύψος της Λεωφ. ΟΗΕ και η εκτροπή, των οχημάτων που κινούνται προς την Λεωφ.

Περισσότερα

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει το τουρνουά ποδοσφαίρου στην Καλαμάτα

Με τη συμβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου διεξάγεται το τριήμερο 8-10 Μαΐου το τουρνουά ποδοσφαίρου Σάλας στην Καλαμάτα από τον σύλλογο ΑΟΠΚ Πατίστα.

Περισσότερα

Τα αμέτρητα πυροτεχνήματα στον ουρανό του Τυρού το βράδυ της Ανάστασης (vid)

Ο Τυρός γιόρτασε με τον δικό του ξεχωριστό και συνάμα εντυπωσιακό τρόπο την Ανάσταση του Κυρίου με τον ουρανό να φωτίζεται

Περισσότερα

Ζαχαράκη για Κασσελάκη: Τραγικό να διαιρεί με τόσο τοξικό τρόπο την κοινωνία και τους νέους

Τα όσα δήλωσε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, σχολίασε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη. 

Περισσότερα

Περιοδεία Β.Κικίλια στην Τρίπολη: Σύσταση νέας ΕΜΟΔΕ στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας (pics)

Ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία σε Πάτρα και Τρίπολη, όπου συναντήθηκε με διοικητές των Περιφερειών Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου, καθώς και με αξιωματικούς και πυροσβέστε

Περισσότερα

Ποια οδός θα είναι κλειστή την Πέμπτη στην Τρίπολη λόγω έργων

Σας ενημερώνουμε ότι, την Πέμπτη 9/5/2024 η οδός Καλαμάτας θα είναι κλειστή από το ύψος της οδού Αγ. Παντελεήμονος έως το ύψος της Λεωφ. ΟΗΕ και η εκτροπή, των οχημάτων που κινούνται προς την Λεωφ.

Περισσότερα

«Βάσει ποιου σχεδίου κόβονται εκατοντάδες δέντρα στα στρατόπεδα της χώρας;»

Αυξάνονται οι καταγγελίες για την χωρίς μέτρο και όριο κοπή εκατοντάδων δέντρων σε στρατόπεδα σε όλη την Ελλάδα. Η αιτιολογία είναι ότι πρέπει να διανοιχτούν αντιπυρικές ζώνες γύρω από τα στρατόπεδα.

Περισσότερα

Υπ. Υγείας: Συστάσεις για την αφρικανική σκόνη στον πληθυσμό - Προτείνει κλείσιμο των σχολείων

Η αφρικανική σκόνη, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, θα κάνει και πάλι την εμφάνισή της τις επόμενες μέρες, και συγκεκριμένα από την Πέμπτη 8 Μαΐου.

Περισσότερα

Copernicus: Ο φετινός Απρίλιος ο δεύτερος θερμότερος μήνας που έχει καταγραφεί ποτέ στην Ευρώπη

Ο κόσμος έζησε (και) τον Απρίλιο «εξαιρετικές» θερμοκρασίες, καθώς καταγράφτηκαν μηνιαία ρεκόρ ζέστης τόσο στο έδαφος, όσο και στην επιφάνεια των ωκεανών, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα του ευρωπαϊκού παρατηρητηρίου Copernicus, που δίνονται σ

Περισσότερα

Αποσύρεται το εμβόλιο του κορονοϊού της AstraZeneca

Σε ανακοίνωσή της η AstraZeneca γνωστοποιεί ότι έχει αρχίσει να αποσύρει το εμβόλιο για τον κορονοϊό, αν και η χρήση του είχε ήδη καταργηθεί σταδιακά από τον Ιούνιο του 2021.

Περισσότερα

Σελίδες