Αγιασμός για τον Σύνδεσμο Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας (pics)

Αγιασμός για τον Σύνδεσμο Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας (pics)

Σεπτέμβριος 05, 2022 - 19:23
0 σχόλια

Ο καθιερωμένος Αγιασμός του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του συνδέσμου στην Τρίπολη ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Λίγες μόλις μέρες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων στον νομό μας αρχής γενομένης με το Κύπελλο οι Αρκάδες διαιτητές πήραν την ευχή της εκκλησίας για μια ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και καλές διαιτησίες.

Το παρών στον Αγιασμό έδωσαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών της ΕΠΣ Αρκαδίας Γιώργος Τσούκας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Αρκαδίας Δήμος Αναστόπουλος, ο αναπληρωτής πρόεδρος Ανδρέας Χαραλαμπόπουλος,   ο υπεύθυνος παρατηρητών διαιτησίας Γιάννης Πορφύρης και το μέλος Κώστας Παζιούρος.

Επίσης, στα γραφεία του Συνδέσμου σε αυτή την πρώτη συγκέντρωση των διαιτητών βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Γεωργόπουλος και ο Γραμματέας του Δ.Σ. της Ένωσης Χρήστος Καρνέζης όπως και ο Γραμματέας Δημήτρης Μπερσής.

Παλιοί αλλά και νέοι διαιτητές βρέθηκαν στον Αγιασμό με την Αρκαδική διαιτησία να προσελκύει νεαρά παιδιά σε ηλικία που θέλουν να κάνουν τα βήματα τους στον χώρο και να γνωρίσουν το ποδόσφαιρο από αυτή την οπτική.

Με το τέλος του Αγιασμού ακολούθησε ομιλία αρχικά του Γιώργου Τσούκα ο οποίος τόνισε πως η διαιτησία είναι ένας μαραθώνιος και συνέχισε λέγοντας σε όλους τους νεότερους διαιτητές πως θα πρέπει να έχουν ως παραδείγματα και πρότυπα την τετράδα της Super League (Διαμαντόπουλος-Βεργέτης-Πετρόπουλος-Τριανταφύλλου) που είναι και διαπρέπει στο κορυφαίο επίπεδο επισημαίνοντας παράλληλα την μεγάλη βοήθεια του προέδρου της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρου Γεωργόπουλου.

Αμέσως μετά ο Δήμος Αναστόπουλος μίλησε στους διαιτητές για μια σειρά από λειτουργικά θέματα που αφορούν την νέα αγωνιστική χρονιά που ξεκινάει προσεχώς και ευχήθηκε σε όλους καλές διαιτησίες.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.