Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης γιορτάζει και τιμά τους Τρεις Ιεράρχες

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης γιορτάζει και τιμά τους Τρεις Ιεράρχες

Ιανουάριος 29, 2021 - 09:56
0 σχόλια

Παρόλες τις δυσκολίες λόγω της κατάστασης που όλοι βιώνουμε, κάποιες δραστηριότητες της ζωής μας πρέπει να συνεχιστούν. Στο μέτρο πάντα που μας επιτρέπεται και με κύριο γνώμονα την διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Έτσι λοιπόν σήμερα, το σχολείο μας γιορτάζει και τιμά τους Τρεις Ιεράρχες τους προστάτες των γραμμάτων, των τεχνών και της παιδείας, με την ΣΤ τάξη να το εκπροσωπεί στην Θεία λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και τις υπόλοιπες τάξεις με δίωρες εκδηλώσεις στις αίθουσές τους όπως προβλέπει η εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας.

Ως είθισται και με αφορμή την γιορτή των Τριών Ιεραρχών, ο σύλλογός μας σήμερα έχει φροντίσει για τις Πρωτοχρονιάτικες πίτες για όλες τις τάξεις (και το νηπιαγωγείο που συστεγάζεται μαζί μας) και για τα δώρα για τους τυχερούς των φλουριών.

Ευχόμαστε σε όλους τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και ιδιαίτερα στους μαθητές- στα παιδιά μας- ψυχοπνευματική δύναμη, καλή πρόοδο και κυρίως Υγεία!

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 7ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.