«40άρης» Καββαδάς

«40άρης» Καββαδάς

Φεβρουάριος 15, 2017 - 20:40
0 σχόλια
Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους ανθρώπους του Αρκαδικού στην Θεσσαλονίκη την περασμένη Παρασκεύη την παραμονή του αγώνα με τον Ηρακλή για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.
 
Ένας παλιός γνώριμος, ο Βασίλης Καββαδάς βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η αποστολή του Αρκαδικού έχοντας την δυνατότητα δει ξανά ανθρώπους της παλιάς του ομάδας και να συνομιλήσει μαζί τους για λίγη ώρα.
 
Ο σέντερ του Άρη δεν ξεχνά τον Αρκαδικό και το περσινό πέρασμα του από την Τρίπολη διατηρώντας άριστες φιλικές σχέσεις με τους ανθρώπους του ΣΕΦΑ και μεγάλη εκτίμηση προς τον σύλλογο.
 
Το δώρο από πλευράς Αρκαδικού στον άσο του Άρη ήταν το βιβλίου του δημοσιογράφου-συγγραφέα Σταύρου Κουκάκη "Η Ιστορία Ενός 40αρη" που περιγράφει την 40χρονή διαδρομή και ιστορία της ομάδας της Τρίπολης στον χώρο του Ελληνικού μπάσκετ από τον πρόεδρο του ΣΕΦΑ Μιχάλη Σμυρνιώτη.
 
Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα ο Βασίλης Καββαδάς θυμήθηκε στιγμές της περσινής σεζόν με την φανέλα του Αρκαδικού και τόνισε προς στους ανθρώπους του ΣΕΦΑ το πόσο ευτυχισμένος νιώθει που αγωνίζεται πλέον στον Άρη με τις δύο πλευρές να ανταλλάσουν θερμές ευχές για την συνέχεια.
Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.