Συγχαρητήρια από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής σε Σιάκουλη

Συγχαρητήρια από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής σε Σιάκουλη

Δεκέμβριος 19, 2009 - 08:57

Με επιστολή του, το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Αρκαδίας συνεχάρη και δημόσια τον Βασίλη Σιάκουλη για την μεγάλη του επιτυχία και την κατάληψη της 6ης θέσης στην 14η Γυμνασιάδα που έγινε στη Ντόχα. Αναλυτικά η συγχαρητήρια επιστολή του Γραφείου Φυσικής Αγωγής του Νομού Αρκαδίας έχει ως εξής:

«Η 14η Γυμνασιάδα διοργανώθηκε στην πόλη Ντόχα του Κατάρ από 7 έως 12 Δεκεμβρίου 2009. Στη διοργάνωση συμμετείχαν μαθητές/τριες από 40 διαφορετικές χώρες μέλη της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σχολικού Αθλητισμού.

Την Ελληνική Αποστολή αποτέλεσαν 61 μαθητές/αθλητές - Πανελληνιονίκες των Σχολικών Πρωταθλημάτων στον Κλασσικό Αθλητισμό, στην Κολύμβηση και στην Ενόργανη Γυμναστική.

Στην Ελληνική αντιπροσωπεία συμμετείχε και ο μαθητής-αθλητής του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης ΣΙΑΚΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ο οποίος εκπροσώπησε τη χώρα, αλλά και το νομό μας, στο αγώνισμα της σφυροβολίας.

Η αγωνιστική παρουσία του ήταν εξαιρετική και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού κατέκτησε την 6η θέση της παγκόσμιας κατάταξης στη σφυροβολία με επίδοση 67.02 μ.

Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Αρκαδίας συγχαίρει τον ανωτέρω μαθητή/αθλητή για την παγκόσμια επιτυχία του, του εύχεται καλή πρόοδο και να φέρει στο μέλλον ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο νομό και στη χώρα.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης, στην οικογένειά του, αλλά και στον προπονητή του Τριανταφυλλόπουλο Σπύρο και του ευχόμαστε καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες. Το Γραφείο Φυσικής Αγωγής τους διαβεβαιώνει ότι θα είναι αρωγός στις προσπάθειές τους»