Στις 9 Αύγουστου ξεκινούν οι εκδηλώσεις «Κορύθια 2009»

Στις 9 Αύγουστου ξεκινούν οι εκδηλώσεις «Κορύθια 2009»

Αύγουστος 08, 2009 - 20:50

Δόθηκε στη δημοσιότητα το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα γίνουν φέτος, στο πλαίσιο των «Κορυθίων» 2009.

Πιο αναλυτικά:
- 9 Αυγούστου 2009 Τ. Δ. Ελαιοχωρίου και ώρα 20:30-«Γιορτή ελιάς» με την παρουσία του μουσικού συγκρο¬τήματος του κ. Παραηλίου Νίκου με τους Βασίλη Καρρά και Μουρλά Αθανάσιο καθώς και εκδηλώσεις γευσιγνωσίας, έκθεσης τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και γλυκισμάτων που έχουν ως βάση το ελαιόλαδο, ομιλίες που θα τονίζουν την μεγάλη θρεπτική αξία του ελαιόλαδου

- 16 Αυγούστου 2009 Τ. Δ. Παρθενίου και ώρα 20:30-Εκδήλωση τέχνης πολιτισμού και παράδοσης με την παρουσία του Χορευτικού Ομίλου Ν. Περάμου Αττικής με Παραδοσιακούς και Δημοτικούς χορούς καθώς και παρά¬σταση Καραγκιόζη.
- 22 Αυγούστου Τ. Δ. Νεοχωρίου και ώρα 21:00-«Γιορτή της πατάτας» με πρωταγωνιστές τον Μαθαίο Γιαννούλη & Λευτέρη Βαζέο (με δημοτικά νησιώτικα και λαϊκά τραγούδια). Μια ιδιαίτερη μουσική συνάντηση, σε μια ιδιαίτερα ψυχαγωγική βραδιά με τις μεγάλες επιτυχίες που τραγουδιούνται σήμερα απ' όλο τον κόσμο.
- 5 Σεπτεμβρίου Τ. Δ. Ζευγολατιού και ώρα 21:00-«Γιορτή κρασιού» Με την παρουσία του μουσικού συ¬γκροτήματος του κ. Χαράλαμπου Τσέρτου, καθώς και έκ¬θεση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και Γεωργικών Μη¬χανημάτων στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Πηγή:Αρκαδικές Ειδήσεις

Ειδήσεις: