Η νεανική χορωδία του «Ορφέα» Τρίπολης στην Κύπρο

Η νεανική χορωδία του «Ορφέα» Τρίπολης στην Κύπρο

Ιούλιος 29, 2009 - 11:05

Μετά την ανεπανάληπτη επιτυχία του οδοιπορικού στη Γερμανία τον Αύγουστο του 2008 η νεανική χορωδία του «ΟΡΦΕΑ» Τρίπολης το φετινό καλοκαίρι και συγκεκριμένα από 3 έως 8 Αυγούστου 2009 θα επισκεφθεί την πόλη Παραλίμνη της Κύπρου που από τον Σεμπτέβριο του 2008 έχει αδελφοποιηθεί με τον Δήμο Τρίπολης.
Τα παιδιά του «ΟΡΦΕΑ» θα διανυκτερεύσουν στην Αγία Νάπα έξω από το Παραλίμνη και θα επισκεφθούν εκτός από το Παραλίμνη, την Λευκωσία, την Αμμόχωστο, την Λάρνακα και την Λεμεσό.
Την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009 θα δώσουν την κορυφαία συναυλία στην Πλατεία «Λεύκολλας» της περιοχής Πρωτάρας ,στο Παραλίμνη.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρίπολης για την σημαντική βοήθεια και συνδρομή του προκειμένου να πραγματοποιηθεί το εν λόγω ταξίδι. Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμαρχο του Παραλιμνίου για την φιλοξενία και την σημαντική βοήθεια του για την πραγματοποίηση της συναυλίας της Νεανικής χορωδίας στο Παραλίμνη.
Καλό ταξίδι και καλή επιτυχία στα παιδία του «ΟΡΦΕΑ» που φέτος με το έργο «STABAT MATER» του G. B. Pergolesi μας χάρισαν μοναδικές μελωδικές στιγμές.

Πηγή: Αρκαδικές Ειδήσεις