Πανδαισία γεύσεων στον μαγειρικό διαγωνισμό του Λεβιδίου (pics,vid)

Πανδαισία γεύσεων στον μαγειρικό διαγωνισμό του Λεβιδίου (pics,vid)

Μάιος 07, 2024 - 20:15
0 σχόλια

Σε έναν υπέροχο χώρο, στο πάρκο της Κάτω Βρύσης του χωριού, πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο διαγωνισμός μαγειρικής στο Λεβίδι το πρωί της Τρίτης 7 Μαΐου.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο καταπράσινο πάρκο της Κάτω Βρύσης απολαμβάνοντας ένα πανέμορφο ηλιόλουστο πρωινό σε μια εκδήλωση με την υπογραφή του Φιλοτεχνικού Συλλόγου Λεβιδίου.

Στον διαγωνισμό μαγειρικής υπήρχαν τρεις κατηγορίες, αυτή των παραδοσιακών πιάτων, των gourmet πιάτων και των γλυκών με τους διαγωνιζομένους να δημιουργούν με μεράκι, αγάπη και φαντασία και Αρκαδικά προϊόντα της περιοχής τις δικές τους μοναδικές γεύσεις.

Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από δύο executive chefs Παναγιώτης Μπουρτσουκλής και Φίλιππος Δημόπουλος και υπήρχε και pastry chef που ήταν Σπύρος Κοσιόρης όλοι τους μέλη του "Chef Club of Greece".

Οι Chef έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εφευρετικότητα των πιάτων, το στήσιμο και την γεύση τους και όπως μας τόνισαν το μέρος αυτό είναι εξαιρετικό και αποδέχθηκαν με χαρά την πρόσκληση να λάβουν μέρος σε αυτό το μαγειρικό event.

Στις κάμερες των ΜΜΕ μίλησαν επίσης ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Βασίλης Βαρδιάμπασης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λεβιδίου Χρήστος Λούρας αλλά και η πρόεδρος του Φιλοτεχνικού Συλλόγου Λεβιδίου Μαρία Αναγνωστοπούλου τονίζοντας μας την χαρά τους και το event αυτό αλλά και την πρόθεση τους να γίνει θεσμός για την περιοχή.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Διαγωνισμός μαγεριρκής στο Λεβίδι


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.