Πασχαλινά τσουρέκια από τον φούρνο «Καλόθεος» στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας στην Τρίπολη (pics)

Πασχαλινά τσουρέκια από τον φούρνο «Καλόθεος» στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας στην Τρίπολη (pics)

Απρίλιος 30, 2024 - 19:45
0 σχόλια

Για πασχαλινά τσουρέκια, κουλουράκια και πολλές άλλες αρτονοστιμιές και γλυκίσματα επισκεφθείτε τον παραδοσιακό φούρνο «Καλόθεος» στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας στην Τρίπολη.

Ο Γιώργος Καλόθεος, υιός του Γεωργίου, έχοντας κληρονομήσει την τεχνογνωσία 50 και πλέον ετών, με μεράκι, αποφάσισε να δημιουργήσει έναν δεύτερο κύκλο στην ιστορία του φούρνου, συνεχίζοντας την παράδοση και προσφέροντας άριστης ποιότητας ζυμωτό ψωμί και άλλα γευστικά εδέσματα.

Τσουρέκια απλά, τσουρέκια γεμιστά με Merenda και επικάλυψη λευκής σοκολάτας η σοκολάτας γάλακτος, πασχαλινά κουλουράκια τα γνωστά μας γαλοκουλουρα.

Στην κορύφωση της νηστείας, στον φούρνο μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από χειροποίητες νηστίσιμες σφολιάτες και πεϊνιρλί, κουλουράκια με σοκολάτα και όχι μόνο.

Ο φούρνος δέχεται παραγγελίες για την παραδοσιακή προζυμένια λαμπροκουλούρα που μπορούν να προμηθευτούν το Μεγάλο Σάββατο.

Επισκεφθείτε το κατάστημα στην πλατεία Αγίας Βαρβάρας 2.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 271 300 8070

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.