Χάλκινο μετάλλιο για την Κωνσταντίνα Καζά από την Γορτυνία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου (pics)

Χάλκινο μετάλλιο για την Κωνσταντίνα Καζά από την Γορτυνία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου (pics)

Απρίλιος 29, 2024 - 18:41
0 σχόλια

Χάλκινη πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Παγκράτιο Άθλημα για δεύτερη συνεχή χρονιά η Κωνσταντίνα Καζά, εξασφαλίζοντας την θέση της στην ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα παγκρατίου έλαβε χώρα στις 19-20-21 Απριλίου στην Αγία Βαρβάρα Αττικής. Η αθλήτρια μας έλαβε μέρος σε δυο αγωνίσματα του αθλήματος.

Στο «ημιεπαφής» και στο «κάτω παγκράτιο». Μετά από τρεις νίκες κατάφερε να ανεβεί επάξια στο βάθρο των νικητών και συγκεκριμένα στην Τρίτη θέση στο «κάτω παγκράτιο». Ένα τεράστιο μπράβο από τον σύλλογο μας

Λίγα λόγια από τον δάσκαλο των Αετών Γορτυνίας

ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ:

«Με πολύ σκληρή δουλειά καταφέραμε να επιτύχουμε τους στόχους που είχαμε θέσει. Την κατάλληλη στιγμή ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε να ζήσω τέτοιες στιγμές. Δυο αθλητές μας η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΖΑ και ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ-ΙΑΚΩΒΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ από τον σύλλογο Άρτεμις Άργους, έκαναν πραγματικότητα τα όνειρα τους για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Με αγάπη και κατανόηση αγκαλιάζω και τα δυο παιδιά που ξεπέρασαν τον εαυτό τους και τα όρια τους. Ο Αποστόλης πέτυχε το απόλυτο. Δυο φορές χρυσός μετά από 9 νικηφόρους αγώνες.

Οι 8 με «απαγόρευση»= εγκατάλειψη των αντιπάλων. Η Κωνσταντίνα κάνοντας την καλύτερη της εμφάνιση κέρδισε τον σεβασμό όλων. Στην κυριολεξία η απόλυτη κορυφή μας ξέφυγε τελευταία στιγμή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους αθλητές μας, στους γονείς για την άψογη στάση και στήριξη τους, στον φίλο Γιάννη Φελλούρη από τον συλλογο Νικοκλή και σε όλους τους αθλητές του συλλόγου μας για την αγάπη και τον σεβασμό που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Τέλος, εύχομαι καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση σε όλους.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.