Αναστολή εμβολίων για μια εβδομάδα στην Αρκαδία

Αναστολή εμβολίων για μια εβδομάδα στην Αρκαδία

Δεκέμβριος 31, 2020 - 16:06
6 σχόλια

Αναβάλλεται ο εμβολιασμός στους υγειονομικούς του Παναρκαδικού Νοσοκομείου που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου.

Να αναφέρουμε ότι πρόκειται να εμβολιασθούν πρώτα οι γιατροί και νοσηλευτές που έχουν δηλώσει γραπτώς ότι επιθυμούν να κάνουν το εμβόλιο στην καταγραφή που έγινε πρόσφατα, ενώ στην συνέχεια αναμένεται να εμβολιαστεί και το υπόλοιπο προσωπικό.

Να σημειωθεί ότι το Εθνικό Επιχειρησιακό Σχέδιο Εμβολιασμών με την ονομασία επιχείρηση «Ελευθερία» προβλέπει ότι πρώτα θα εμβολιαστούν:

Υγειονομικοί και προσωπικό κοινωνικών υπηρεσιών
Διαμένοντες και προσωπικό οίκων ευγηρίας
Διαμένοντες, ασθενείς και προσωπικό δομών φροντίδας χρόνιων πασχόντων και κέντρων αποκατάστασης
Προσωπικό προτεραιότητας για κρίσιμες λειτουργίες της Κυβέρνησης

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Ω, τι έκπληξις! Και εγώ που ήμουν έτοιμη να κάψω τις μάσκες μου πανηγυρικά στην Άρεως... Θα μου πείτε, & δεν είναι αυτό πανηγύρι;! Το μεγαλύτερο, απαντώ μονάχη, χωρίς καμία βοήθεια. Καλή χρονιά να έχουμε!

Κατα τα άλλα, μας λένε οι κυβερνώντες ότι στηρίζουν τους εργαζόμενους στην Υγεία! Υποκρισία τον εαυτό τους μόνο στηρίζουν και τους παρατρεχάμενούς τους! Ακούς κε Βλάση;

22.59@ Είναι ολοφάνερο χρυσή μου ότι είσαι για τα πανηγύρια .....

Μην αργουν Θελουμε πανηγυρια κ γουρνοπουλα το καλοκαιρι Και κλαρινο μπεεεεεεε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.