Υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης πιστώσεων για τον άξονα Λεύκτρο – Μεγαλόπολη – Αρχαία Ολυμπία

Υπάρχει δυνατότητα εξεύρεσης πιστώσεων για τον άξονα Λεύκτρο – Μεγαλόπολη – Αρχαία Ολυμπία

Οκτώβριος 16, 2021 - 20:20
7 σχόλια

Την εκτίμηση ότι υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες να εξευρεθεί χρηματοδότηση για τον οδικό άξονα Λεύκτρο – Μεγαλόπολη – Αρχαία Ολυμπία εξέφρασε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Ο εν λόγω άξονας συγκαταλέγεται στις προτάσεις έργων που η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει υποβάλει για χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Η πρόταση της Περιφέρειας περιλαμβάνει επίσης την συντήρηση της γραμμής και επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου, την ουσιαστική βελτίωση του δρόμου Μεγαλόπολη – Δημητσάνα – Βυτίνα, καθώς επίσης το επιχειρηματικό πάρκο Μεγαλόπολης, το αρχαιολογικό μουσείο και το αρχαίο θέατρο Μεγαλόπολης, αλλά και την πίστα μοτοκρός στην ίδια περιοχή.


7 Σχόλια

Ο Μεσσήνιος συνεχίζει την ατζέντα του για αφανισμό της Αρκαδίας από τον χάρτη κι εμείς κοιμώμαστε. Παράκαμψη της Τρίπολης και της Γορτυνίας και δημιουργία άξονα Καλαμάτας-Ηλείας. Πλήρης αδιαφορία και εγκατάλειψη του πάγιου αρκαδικού αιτήματος για τον άξονα Τρίπολη-Λαγκάδια-Αρχαία Ολυμπία. Ξυπνήστε. Ο Νίκας ενταφιάζει και τις τελευταίες ελπίδες για ανάπτυξη στον τόπο μας και αξιοποιεί όλους τους πόρους της Πελοποννήσου για την Καλαμάτα.

Στην Αρκαδία πέφτουν κάτι ψίχουλα και δεν έχει κανένας τα κότσια να ορθώσει το ανάστημά του. Όλοι κοτούλες και ΝΑΙ αφέντη, με υποκλίσεις μάλιστα.

Την να την κάνουμε την εκτίμηση μπαρμπαΠάνο;;; Εδώ δεν κάνεις έργα με τα λεφτά που έχεις, σχεδιάζεις και με τα λεφτά που ΕΛΠΙΖΕΙΣ να βρεις; Εσύ ρε Χρήστο... ούτε την ψήφο σου δεν θα βρεις... Θα έρθει πάλι ο Καστρίτης ωσαν Μεσσίας. Ωσαννά...

Ο πολυμήχανος Καστρίτης προετοιμάζεται και σε λίγους μήνες που οι μηχανές του θα δουλεύουν στο φουλ δεν θα βλέπετε μπροστά σας από την σκόνη που θα σηκώσει και θα σας σκεπάσει. Συνεχίστε εσείς να απογοητεύετε, να κάνετε τον κόσμο να μετανιώνει για την ψήφο που σας έδωσε και να γυρίζει στα παλιά. Ο γερά στημένος, έσω, μηχανισμός του Καστρίτη αποδίδει αποτελέσματα και το κάστρο θα πέσει αμαχητί. Μέχρι να το καταλάβετε και να αντιδράσετε θα είναι πολύ αργά.

Ωραίος μηχανισμός! Τέσσερις τού έχουν απομείνει: Η υστερική συν-αρχηγός, ο γραφικός Βαγγέλας ο Σκαντζομάχος, η ευειδής Αντωνία η Νεοδημοκράτισσα (χα χα!) και ο καημένος ο κυνηγός που νομίζει ότι ανήκει στο αρκαδικό λόμπι και ότι είναι... ψηλότερος από τον Νίκα!... Ένας κι ένας! Να τους χαίρεστε!

16:46 Άλλος ο έσω και άλλος ο έξω μηχανισμός. Αυτούς που αναφέρεις ανήκουν στον έξω. Ο πιο σημαντικός είναι ο έσω μηχανισμός που έχει παραμείνει αλώβητος και ρυθμίζει όλες τις καταστάσεις υπέρ του Καστρίτη.

16:46 Άλλος ο έσω και άλλος ο έξω μηχανισμός. Αυτούς που αναφέρεις ανήκουν στον έξω. Ο πιο σημαντικός είναι ο έσω μηχανισμός που έχει παραμείνει αλώβητος και ρυθμίζει όλες τις καταστάσεις υπέρ του Καστρίτη γιατί αυτός τον έστησε, είναι δηλ. οι άνθρωποί του. Μέχρι να ξυπνήσει ο μπάρμπας και τα παλληκαράκια της φακής το πουλάκι θα έχει πετάξει. Δυο χρόνια πέρασαν και έχουν μείνει απραγείς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.