Ξεκίνησε να λειτουργεί το ασανσέρ στον ΙΝ Αγίου Βασιλείου Τρίπολης (pics)

Ξεκίνησε να λειτουργεί το ασανσέρ στον ΙΝ Αγίου Βασιλείου Τρίπολης (pics)

Μάιος 16, 2022 - 12:54
5 σχόλια

Ο ανελκυστήρας που τοποθετήθηκε στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη άρχισε να λειτουργεί, δίνοντας την ευκαιρία σε συμπολίτες μας ΑΜΕΑ αλλά και ηλικιωμένους να βρεθούν στο Μητροπολιτικό ναό.

Ένα σημαντικό επίτευγμα για την πόλη, που το περίμενε με ανυπομονησία πολλά χρόνια  αλλά και για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, που συνεχίζει την προσπάθεια να  βελτιώσει την προσβασιμότητα των κτιρίων για όλους.

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος που υπήρξε στην πρώτη γραμμή για την υλοποίηση του έργου, δηλώνει κατενθουσιασμένος.

Ο ίδιος γράφει:

"Επιτέλους το αναβατώριο στον ιερό Μητροπολιτικό ναό Αγίου Βασιλείου της πόλης μας, κατασκευάστηκε και λειτουργεί για πρώτη φορά από τη κατασκευή του ναού πριν από 136 ολόκληρα χρόνια, χάρις των συνεχών 10ετων προσωπικών μου προσπαθειών όπου χρειάσθηκε σε φορείς και Αρχές του τόπου μας.

Ευχαριστώ πολύ τους συνοδοιπόρους μου σε αυτό το μακρύ δρόμο, κκ. Αλέξανδρο (Μητροπολίτη ) Χρήστο Λαμπρόπουλο (μηχανικό ), πατέρα Ιωάννη Σουρλίγκα, Κόλια Θεόδωρο, Βλάσση Κώστα και Γιώργο, Μάκη Κουρή γειά καθώς και τις Κυρίες Μπίχτα (διευθύντρια Υπουργείου Πολιτισμού ) και Καραπαναγιώτου (διευθύντρια εφορίας αρχαιοτήτων Αρκαδίας ).

Να θυμίσω ότι το όλο έργο ήταν δωρεά του μεγάλου φιλοπάτρη συμπατριώτη μας κ. Δέμου, που του αξίζουν πολλά πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες από όλους μας.

Γ Παναγιωτακοπουλος
Αξ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΏΜΑΤΟΣ ε.α συγγραφέας "

 

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Πείτε και ένα ευχαριστώ στον αρχιτέκτονα που υπέγραψε αφιλοκερδώς για να προχωρήσει η μελέτη στο υπουργείο πολιτισμού...

15:47 Ναι ρε γκρέμλιν έχει δοθεί άδεια πρώτα πριν αρχίσει να κατασκευάζεται ο ανελκυστήρας. Όχι τους ήρθε ένα βράδυ κι άρχισαν να το φτιάχνουν χωρίς να το ξέρει κανείς. Ότι θα διευκολύνει τα γεροντάκια που δεν μπορούν να χρησιμοποιούν τόσα σκαλοπάτια για να ανέβουν στην εκκλησία, να υποθέσω ότι δεν σου λέει κάτι ε; Αλλά τι να σου πει ρε γιδοβοσκέ αφού εσένα σε ενδιαφέρει τι είπε η αρχαιολογία όχι ότι θα διευκολυνθούν κάποιοι συνάνθρωποί σου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.