Βυτίνα: Βούλιαξε από επισκέπτες το στολίδι της Γορτυνίας (vid)

Βυτίνα: Βούλιαξε από επισκέπτες το στολίδι της Γορτυνίας (vid)

Δεκέμβριος 28, 2015 - 09:24
2 σχόλια

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha η Βυτίνα, το πανέμορφο ορεινό χωριό της Γορτυνίας, είχε την τιμητική της. Οι κάμερες κατέγραψαν τον πολύ, πραγματικά πολύ κόσμο που επέλεξε να περάσει την ολιγοήμερη χριστουγεννιάτικη απόδρασή του στη Βυτίνα, η οποία κυριολεκτικά βούλιαξε τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Η κάμερα ακολούθησε τους τουρίστες των Χριστουγέννων να κάνουν τις βόλτες τους στο παραδοσιακό χωριό. Οι επισκέπτες της περιοχής έκαναν λόγο για την πολύ κοντινή απόσταση της Βυτίνας από την Αθήνα, το υπέροχο ορεινό τοπίο, το μοναδικό φαγητό, τα παραδοσιακά προϊόντα, όπως τα ζυμαρικά, τα κάστανα, το μέλι και τα καρύδια.

Εξάλλου, η Βυτίνα προσφέρεται τόσο για έντονες συγκινήσεις όσο και για ήσυχες στιγμές κοντά στη φύση: οι νεότεροι σε ηλικία επισκέπτες χαίρονταν τη βαβούρα των καφέ και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία επαίνεσαν τον καθαρό αέρα του Μαινάλου και τις βόλτες στη φύση. 

Η πληρότητα, όπως είπαν ξενοδόχοι της περιοχής, ξεπέρασε το 100%, ενώ οι ίδιοι διαπιστώνουν ότι υπάρχει μια αύξηση της κίνησης κατά 10%-20% εφέτος σε σχέση με πέρυσι. Όπως είναι αναμενόμενο, και την Πρωτοχρονιά η Βυτίνα αναμένεται να έχει εξίσου μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Δείτε στο βίντεο τη χριστουγεννιάτικη Βυτίνα.

Ειδήσεις: 
Video: 

Η Βυτίνα στο κεντρικό δελτίο του Alpha


2 Σχόλια

Ε όχι και στολίδι της Γορτυνίας η Βυτίνα! Βαλτεσινίκο, Δημητσάνα, Στεμνίτσα, κ.α. είναι πολύ ομορφότερα χωριά, άλλο αν η Βυτίνα έχει πολλές υποδομές!

Οι γορτυνιοι δεν ειναι ....αμερικανακια, Το συνεργειο πηγε να καλυψει την επισκεψη του Φιλη υπουργ.παιδειας στην Ζατουνα και στην Βυτινα και θα εφαγαν με .......εκπτωση,στην Βυτινα στον γνωστο ταβερνιαρη που εμφανιζεται στο βιντεο. Το ιδιο κανει και ο γνωστο ταβερνιαρης της Δημητσανας,οταν στο επομενο ρεπορταζ τις επομενες μερες......βουλιαξει η Δημητσανα,τα Μαγουλιανα,του Παλουμπα το Ρεκουνι και η...Τσιπολη.Φτηνη γκριζα διφημηση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.