Βόρεια Κυνουρία: Μνημόσυνο και παρουσίαση βιβλίου «Γεράσιμος Πρωτόπαπας - Πατριάρχης Ιεροσολύμων»

Βόρεια Κυνουρία: Μνημόσυνο και παρουσίαση βιβλίου «Γεράσιμος Πρωτόπαπας - Πατριάρχης Ιεροσολύμων»

Αύγουστος 18, 2022 - 19:01
0 σχόλια

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας, η Κοινότητα Άστρους και ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη σας προσκαλούν το Σάββατο 20 Αυγούστου στο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Κύρου Πατριάρχη Ιεροσολύμων Γεράσιμου Πρωτόπαπα και στην παρουσίαση του βιβλίου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ώρα 07:00 Όρθρος και Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία Προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Άγιο Ιωάννη.

Ώρα 09:30 Τέλεση μνημοσύνου.

Μετά το πέρας της τελετής θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνου στην προτομή του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Γεράσιμου Πρωτόπαπα από τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας.

Ώρα 10:30 Μετάβαση στη σκιά της πλατάνας του Αγιώργη όπου θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του βιβλίου «Γεράσιμος Πρωτόπαπας - Πατριάρχης Ιεροσολύμων» του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου.

Τον συντονισμό και την παρουσίαση του βιβλίου έχει ο κ. Στράτης Δαλιάνης, Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίου Ιωάννη.

- Χαιρετισμοί επισήμων.

- Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

1. Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος

2. Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τεγέας κ. Θεόκλητος Ντούλιας

3. Αρχαιολόγος – Ιστορικός κα Σμαράγδη Αρβανίτη

4. Αρχαιολόγος κα Ευαγγελία Χατζηφώτη

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν σκέψεις του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, συγγράψαντος του βιβλίου.

Κλείσιμο της παρουσίασης με εκκλησιαστικά άσματα από την χορωδία του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Τριπόλεως υπό τον Πρωτοψάλτη κ. Βασίλειο Γεωργαρά.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.